Ett långsamt farväl

Jag har legat lågt i några dagar nu. Och lägre ska det bli. Tyvärr.

Vill bara uppdatera er med att jag inatt sovit 2½ timme, ska snart åka iväg lååångt bort för att gå på bröllop senare idag. Ska försöka sova en massa i bilen hade jag tänkt, annars kommer jag somna i kyrkbänken i eftermiddag.

Vill också berätta att vi var och såg Shan "The Man" Atci igår (igen). Vi hade ju lite VIP sådär så vi blev insläppta innan alla andra o fick välja platser vart vi ville. Det blev andra raden i mitten, of course. När showen var slut fick vi gå in backstage och återigen ta ett snack med Shan himself. Nu till den pinsamma delen. Han kände igen mig. Frågade om jag var där förra gången han uppträdde, vilket jag naturligtvis va. Han sträckte då fram handen och presenterade sig själv, så det var bara att sträcka fram min svettiga, darriga hand och skaka hans. Därefter frågade han om jag köpt hans nya dvd som jag lovade förra gången, hahaha, pinsamt nog hade jag inte gjort det. Har letat som en galning men inte hittat den. Men NU ha jag beställt den så om några dagar har jag den i min ägo. Han måste verkligen ha bra minne snubben för han minns precis vad vi pratat om sist vi träffades. Han kunde säga vad han sagt och vad jag svarat. Det tycker ja känns smickrande måste jag säga :)

Nu till den sorgliga biten av detta inlägget.

Jag är väldigt smickrad över att så många har börjat läsa min blogg. Har aldrig tidigare haft såhär många besökare per dag som återkommer som jag har nu. Det sägs ju att man ska sluta när man är på topp och det är precis vad jag tänker göra nu. Jag har gjort mitt för denna gången. Vi kanske ses igen, man vet aldrig. Men nu lägger jag sugardolls blogg på hyllan framöver.

Hoppas ni haft lika roligt som jag under denna tid vi haft tillsammans (haha, snyft snyft). Jag kommer naturligtvis ha kvar bloggen ett tag till då jag själv vill kunna läsa allt jag skrivit om de senaste månaderna. Men någon uppdatering kommer ej att ske.


Ha det underbart allihopa! Nu ska jag bege mig till skåneland!

PS. Jag har blivit sjukt bölig på senare dar. Tidigare i veckan när jag köpte en del av min bröllopspresent till syrran fick jag tårar i ögonen. När jag gör iordning själva presenten får jag tårar i ögonen. Hur ska det bli i kyrkan när löftena ges? Näsdukarna äro packade. DS.


Diabetes? Ja tack!

Konversation i fikarummet på jobbet.

Arne: Vi har ett så bra förbund för all min medicin är gratis!
Kushrim: Vad har du för medicin?
Arne: Insulin, jag har diabetes..
Kushrim: Menar du verkligen att all er medicin är gratis?
Arne: Ja, allt är helt gratis.
Kushrim: Jag ska fan bli diabetiker!

Kanske inget att sträva efter, eller?


Min pappa

Pappa äter skumbananer ur min godisskål.

Pappa:
Är det här vanliga bananer?
Jag: Nej, det är ovanliga.

Dum fråga kräver dumt svar.

Min mamma

Konversation med mamma.

Mamma: Men tänk om du skaffar en kille som inte gillar katter då?
Jag: Gillar han inte katter så gillar han inte mig, katten följer ju med mig i så fall, dessutom vill jag inte ha någon kille, dom är bara till besvär.
Mamma: Ja, nu finns det ju dildos istället.
Jag: Ehh..? Nu var det ju inte det jag syftade på...

Hon är knasig, min mamma.

I'm falling apart

"I'm falling apart, I'm barely breathing
with a broken heart, that's still beating"

Då var det inte mycket kvar att hurra för.

Dålig karaktär

Jag behöver ändra mina matvanor. Drastiskt. Inte för att detta är någon nyhet för jag har alltid lidit av dåliga matvanor, men för tillfället är dom extrema. Jag har levt på korv i 1½ vecka, förutom ett litet uppehåll i helgen då jag "lyxade" till det med burritos. Det hela kan bero på att jag inte ätit korv på ca 2 år, så nu tar jag igen all korv jag missat under den tiden. Eller så beror det mer sannolikt på min dåliga karaktär.

Nähe, nu måste jag kila, korven äro klar.

Lurad

Mitt Internet är för tilfället slött. Fick mail om att jag överskridit mina 5 GB datatrafik för denna månaden och nu får en hastighet på endast 30 kbit/s. Jimmy har nämnt något innan om att det kan bli så med mobila bredband, men jag trodde det var nonsens. Nu sitter jag här, 5 GB senare och känner mig lurad.

LimeWire kanske inte var en så bra idé trots allt.

Vägen in i dimman

Nu har jag fått tag i listan över vad som kommer att finnas i baren på bröllopet på lördag.

Vitt vin, rött vin, öl, martini (bianco, rosso & extra dry), irish coffee, whiskey, cognac, rom (white & golden), vodka, dooleys, sheridans, galiano, ga-jol lakrits vodka, päroncider, silver ice vodka citrus, gin, red bull vodka, cola, fanta, sprite, sockerdricka, kolsyrat vatten (naturell & citron), vatten, schweppes (ginger ale, grape m fl), blandsaft, apelsinjuice samt tillbehör som lime, citron, is och oliver. Drinkarna kommer flöda.

Den som lyckas hålla sig nykter den kvällen är beundransvärd!

Vet ni vad det bästa av allt är? Allt är gratis!


Nostalgi

Råkade hamna framför Bolibompa på teven för en stund sen. Till min förvåning ser jag att programledaren är ingen mindre än Johan "På tisdag, på torsdag" Anderblad. Herregud. Han var ju programledare way back när jag var liten och stammis kl 18:00 framför teven. Still going strong..


Tack Egoina

Efter att jag mailat en bild till allas våran Egoina länkade hon till mig i ett inlägg relaterat till bilden. Här kan ni se vad det gjorde för min besöksstatistik. Om ändå för en dag :)


  
(click to enlarge)




No more

I'm not gonna take it
no, I'm not gonna take it
I'm not gonna take it, anymore

Burritos

En inhandlad tomatpuré senare ångrade jag mig och körde på burritos istället. Hittade kryddan på ICA så om ca 5 sek tar jag min första tugga på min alldeles nylagade burrito. Mums!

5 sek senare... det smakade  g u d o m l i g t!


Söndag

Lyckades sova till 12:33 i alla fall, så nu behöver jag ju inte bli dödstrött inatt, utan bara trött.

Nu ska jag klä på mig för att senare bege mig ner till ICA och köpa den där jäkla tomatpurén jag glömde igår. Ska laga mina enchiladas idag tänkte jag! Ska också ha med mig mat på jobbet inatt. Har aldrig haft det på söndagar (okej, en gång) utan har fått äta torra frallor som legat sen fredagen (de flesta gör faktiskt det). Men jag vet hur hungrig jag blir när Emil och Jasminka tar fram sina matlådor med alltid lika väldoftande mat i. Så idag ska inte jag vara sämre.

Övriga planer för dagen blir att titta på film (riktigt filmväder ute, regnet öser ner och himlen är grå och trist). Om jag orkar ska jag skura badrummet också. Yippie! Nödvändigt ont det där.

Uppdrag: Vaken!

Nattens stora uppdrag blir att hålla mig vaken så länge som möjligt. Går ju som bekant på natten imorgon och börjar 1½ timme tidigare än vanligt då jag de närmsta 4 veckorna (läs: 4 åren) går som lärling på jobbet till att bli fullfjädrad tappförare. Jag har en smula ångest. Eller snarare en smulpaj ångest.

Korkad

Idag har jag varit riktigt korkad, flera gånger om.

Som vanligt skrev jag en inköpslista (då jag alltid glömmer bort vad jag ska handla) men i vanlig ordning glömmer jag listan hemma och försöker handla efter minnet så gott det går. När jag väl handlar är burritoskryddan jag ska ha slut, så bestämmer mig för at köra på enchiladas istället. Men vad gör jag? Jo, givetvis glömmer jag den ack så viktiga tomatpurén. När jag ska packa ner hela kalaset efter betalningen kommer jag på att jag glömt köpa kassar. Smart Jens.

När jag kom hem gick jag direkt till tvättstugan (med matkassarna) för att få med mitt nya dra-på-lakan i nästa maskin. Lägger i 2 maskiner med lakan och handdukar, för att senare bege mig upp mot lägenheten igen. Då slår det mig, jag har ju inte lagt i mitt förbannade lakan i maskinen, utan det ligger kvar i kassen. Inte mycket att göra åt saken (okej, jag stängde faktiskt av maskinen och försökte bryta upp luckan, men det gick inte).

När jag går ner i tvättstugan för tredje gången och tar ut mina vita handdukar märker jag att dom skimrar lite grönt. Jo, då har jag glömt en grön t-shirt i maskinen sen tvätten innan. Yippiee!

För att inte tala om igår, skulle försöka mig på att laga kycklingfilé. Har gjort det 2485 gånger innan så det borde inte vara några problem. Men när de varit inne halva tiden i ugnen tycker jag de ser lite ljusa ut. Ding! Jag har ju glömt att smörja in dom i kycklingfond samt krydda dom. Yeay!

And the story goes on and on..

LimeWire

Gissa vem som fixade hem LimeWire på nya datorn igår? Love it.


Aldrig nöjd

Nu slår jag fast det.
Jag blir aldrig nöjd.


Aras brons del 2

Ara Abrahamian gick ju som bekant ner från prispallen mitt under prisutdelningen och slängde sin bronsmedalj på golvet för att omedelbart gå därifrån. Nu säger OS-snubbarna att det finns regler för hur man ska bete sig under prisutdelningen och att Aras beteende kan straffas genom att man tar medaljen ifrån honom.

Asså jag är osäker nu, men någonting säger mig att han slängde den för att han inte ville ha den. Men jag kan ju ha fel..daaah..

Ont i arslet

Igår lyfte jag tråg med armarna och idag har jag träningsvärk i rumpan. Detta får mig att fundera över hur fan jag är skapt..


När ful är fel ord

Jag kan aldrig låta bli att skratta när min systerdotter Wilma kallar sin tvillingsyster Michelle för ful. Det är väl kanske inte det smartaste draget att kalla sin tvillingsyster ful när man själv ser likadan ut.


Brons på golvet

Ara Abrahamian slängde sin bronsmedalj på golvet... men jag måste ändå säga att jag förstår honom.

Torsdag idag..

..och det betyder ju bagels som Ida tidigare skrivit om :) känner redan hur det vattnas i munnen på mig..


Kräk-Eva goes again

Jag har ju nämnt henne förut, allas våran Kräk-Eva, hon håller på att bli riktigt stor nu. För er som inte hört talas om det allra nyaste på Kräk-Eva fronten så länkar jag till de här.

Disco på 2:an

Hockeykillarna på 2:an tar verkligen fasta på lill-lördagen. Kl är just nu 23:40 och deras stereo går på högvarv.

Äsh, jag har ändå sovmorgon imorgon :)


Vänta little

Ikväll var en underbar kväll på jobbet. Har pratat en massa med M hela kvällen och allt jag har att säga är att han är en störtskön kille för er som inte känner honom. Jag har skrattat så mycket att tårarna varit nära. Vi delar verkligen exakt samma humor.

"Hörde du det Sandra? Hon sa vänta little hahaha" - M


Skyddsombud nästa?

Idag frågade Christer mig om jag vill bli skyddsombud för min avdelning. Jag vet inte om han skämtade eller menade allvar, men samtalet slutade i alla fall med att han bad mig fundera på saken. Så det är väl vad jag sysslar med just nu. Om han nu är seriös med sin fråga så blir jag givetvis smickrad (utifall att han inte frågat alla andra innan, haha) men samtidigt väldigt skeptisk. Klarar jag att axla det ansvaret? Njaee..ska tänka lite till tror jag.

Men det hade varit kul att få ett fint emblem på t-shirten..

Lycka

Lycka just nu är att sätta på teven och se att det vankas OS i simhopp dagen till ära. Gillar verkligen att kolla på simhopp! Nu blir de frukost framför teven.

Bad day

Idag är jag arg på..


Radiotjänst
Jag har inte bara anmält att jag vill betala tv-lincensen, jag har BETALAT skiten också, dom har knackat dörr och frågat mig om jag betalar den vilket jag hade bevis på som gubben fick se. Men ÄNDÅ fortsätter dom att ringa. När i helvete ska dom förstå att jag REDAN betalar skiten? Nog för att det finns dom som inte betalar, men dom som väl gör det ska väl för helvete inte behöva betala samma räkning flera gånger?!

Postens eftersändning
Trots att jag betalat EXTRA för att få 1 års eftersändning från min förra adress får jag likförbannat samtal från mamma att jag har en massa brev liggandes hemma hos henne, Jag har själv varit brevbärare och jag vet att det kan vara svårt att hålla reda på vem som har eftersändning och vem som inte har det. MEN, jag gjorde då aldrig om samma misstag 2 gånger. Så kan den som delar ut min post vara vänlig att lägga den rätt låda nästa gång, då jag faktiskt betalat EXTRA för att få hem den i MIN brevlåda och INTE i mammas. Tack.

Idioter
Det finns en del människor som tycker det är rysligt trevligt att lägga sig i mitt privatliv. Jag förstår inte det intressanta? Det finns folk som säger "Jag ska inte bry mig, du gör som du vill, jag kan inte lägga mig i det". Nä, men lägg dig då fan inte i det heller. Varför bryr du dig?! Du har inte med mitt liv att göra, låt mig sköta mitt liv själv. Jag lägger mig inte i ditt liv och därför har du ingen rätt att lägga dig i mitt. Om du tycke jag är respektlös så är det INGENTING mot vad du är nu.

Bilder från igår..

Bjuder här på två bilder från igår..



Jimmy Jansson och Ida i öltältet



mitt ragg Kaspar & Ida

Karl-Oskar dagarna

Vill mest bara säga att jag lever. Ska ge er mer detaljer om gårdagen i form av både text och bild lite senare idag. Men nu ska jag iväg 9 mil och besöka världens bästa syster. Någon behöver prata ut om gårdagens bravader.


"Jag är lite konstig, men det bjuder jag på, alla kan ju inte vara normala"
sagt av en kassörska vi handlade av på Konsum igår


Thailand

Nästa höst blir det Thailand för min del.
Är du på Ida? ;)



080808

Var ju bara tvungen att skriva ett inlägg för att som alla andra använda den överskriften. Idag är ingen speciell dag. Det är bara stockholmarna som tror det, dom tror att det är deras dag idag. Men vet ni vad? Vi låter dom ha idag för sig själva. Vi får ju ändå alla andra av årets dagar.

Snigel på ögat

Ikväll fick jag oväntat besök. Men jag hade tur måste jag säga.

Det ringde på dörren runt kl 19:30, kände inte igen killen jag såg när jag kollade genom titthålet i dörren, men jag öppnade. Han presenterade sig och visade legitimation och sa att han kommer från Radiotjänst och enligt hans papper har jag inte betalat tv-licensen. Jag hade ju balkongdörren öppen och tv:n på så det var ju inget bra tillfälle att ljuga på. Men vet ni vad? Jag sa till honom att "joho du, det har jag visst det, jag kan visa dig pappret". Varpå hans ansiktsuttryck förvandlades till ett stort frågetecken. Så jag gick in och hämtade pappert och mycket riktigt, jag har anmält och betalat tv-licens.

Tji fick han. "Ha en fortsatt trevlig kväll" sa han och gick snopet därifrån.

Jag hade sån förbannat jävla tur att jag anmälde skiten själv förra veckan efter otaliga samtal från dom som jag inte svarat på. Trodde aldrig i min vildaste fantasi att dom faktiskt skulle komma hit. Men det gjorde dom,

Janne Josefsson behövde inte sätta någon snigel på ögat på mig. Puuh..

Woops!

Ni vet hårgrejen jag visade er igår som jag fick i present av Wella? Det var inte riktigt vad jag trodde det var. Hade jag läst lite noggrannare på flaskan så hade jag sett att det var spray-gele och inget fuktgivande medel. Hade jag läst ännu mer noggrannt hade jag sett "Ultra Strong Volume" med en hållbarhet på 4 pluttar (av 5 antar jag). Imorse hade jag bråttom till jobbet. Hade sovit med blött hår och skulle precis platta det med plattången i sista sekund. Eftersom jag ville testa min present sprayade jag hela håret fullt. Och så blev det med det plattningen. Om vi säger såhär; produkten lever upp till sitt "Ultra Strong Volume" i alla fall.

Vill jag någon gång ha mycket volym i håret vet jag numera hur jag fixar det.

Fredag

Vi hoppade Karl-Oskar idag så nu har jag gjort upp andra planer för kvällen (inte så svårt när man har över 1000 saker som måste göras).

Diska!
När skåpen gapar tomma på porslin är det dags att diska.
Done!

Handla!
Ska köpa en massa gott tills filmen ikväll.
Done!

Städa!
Orkade inte ens ta några tag med dammsugaren igår, så det får jag banne mig göra idag. Har jag tur orkar jag torka golvet också. Är jag riktigt seriös så borde jag skura toaletten med. Men är jag verkligen såå seriös idag? Njaaee.. Done!

Titta på film!
Amen det är ju klart, fick den i onsdags och har fortfarande inte sett den, för jävligt asså...

Fixa naglarna!
Klart man måste vara fin tills morgondagen. Bäst att vara ute i god tid annars blir det inte gjort (jag känner mig själv..)

Slappa!
Efter 5 dagars hårt arbete är jag värd att slappa i soffan. Dessutom ska jag vara fit for fight tills imorgon ju och då är det bra att slappa... Done!


Shockwaves

Glömde ju att berätta att jag fick en present igår (följde med klänningen). Inget mindre än "Shockwaves - Heat Protection" från Wella. Precis vad jag behövde, den andra jag har håller nämligen på att ta slut. Det var ingen liten "prova på" flaska heller, nej nej, hela 150 ml skydd får håret fick jag, helt gratis.




Har jag glömt berätta att alla mina små bilder är klickbara?
Klickar du på bilden får du fram en större version av den.
Gäller alla gamla som framtida bilder.

Minidisc sökes!

Är det någon av er läsare jag känner personligen som har en minidisc att låna ut? Skulle verkligen behöva en för en stund..

Minnen

Den här låten ger mig minnen.
Minnen från Trensums 60-årsfest.
Mer detaljerade behöver vi inte bli..höhö..



Dagens to do list

Idag ska jag..

Tvätta!
Håller på för fullt nere i tvättstugan, hade mycket tvätt idag så föredrar tvättstugan framför min egen maskin. Ska bli skönt med rena handdukar och fräscha oanvända påslakan.
  Done!

Baka!
Hade tänkt baka muffins, men saknar en ingrediens och orkar verkligen inte pallra mig ner de 300 m till affären. Det är ju faktiskt uppförsbacke hem...

Titta på filmen!
Måste ju se filmen jag fick hem i brevlådan igår.

Städa!
Har ju utsett torsdag till städdag, men jag vettitusan om jag pallar det en dag som denna. Eventuellt får dammsugaren ta något varv, utöver det så blir det nog inte mycket gjort på den fronten.

Fotvård!
Ska fräscha till mina fötter något otroligt mycker idag. Ska ge dom fotbad, peeling, klippa tånaglarna (vet ni hur jag vet när jag ska klippa tånaglarna? När skorna känns trånga...mouahahaha). Eventuellt målar jag naglarna på dom också. Fast först får jag ta bort den gamla färgen som suttit där sen....ja...urminnes tider! Dessutom ska dom få en riktig oljekur jag läste om i en tidning, tror det kan göra underverk med mina fötter!


Borde sova..

Egentligen borde jag sova nu, eller åtminstone vara på väg till sängen. Men istället äter jag middag och dricker Coca-Cola. Imorgon kl 04:30 kommer jag ångra det. Kanske bäst att ta en ytterligare dejt med Mr John Blund?

Natti natti...

Tragiskt

Minns ni den där tjejen jag berättade om för några dagar sen? Som ringde och försökte lura mig att byta abonnemang för min fasta telefon? Gissa vem som just ringde! Jag svarade inte. Känner igen det där numret väl och har inte en tanke på att svara, möjligtvis för att be dom dra käpprätt åt helvete. Jag säger som min mormor "jag gör inga affärer via telefon".

Jag tycker vanligtvis inte att det spelar någon roll vad man har för sorts jobb, städerskor är välbehövliga (har faktiskt vart städerska själv back in the days) likaså direktörer och undersköterskor. Alla är dom viktiga på sitt sätt. Men jag skulle personligen aldrig någonsin sjunka så lågt som att ta ett jobb som hon har. Ringa hem till folk och försöka lura dom så gott det går. Det måste verkligen finnas dåligt med jobb i Stockholm..

Tragiskt.

Olustig känsla

Har haft en olustig känsla hela denna veckan, kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Men det är något med jobbet, Fannie känner likadant. Det är inte som det var förut, men vad som är annorlunda vet jag inte. Är så jobbigt att känna såhär.. tror det blir bättre nästa vecka.

Idag hade lapparna om kräftskivan kommit upp och jag var inte sen att anmäla mig. När E ser att det vankas kräftskiva blir han lika gnällig som vanligt. Han hoppar typ på mig och frågar om jag tillhör Majes festliga som är ute efter gratis sprit på företages bekostnad osv. Han tycker det är slöseri med företagets pengar att anordna personalfester. Förra gången vi hade personalfest (60-årsfesten) så var han hur gnällig som helst över att man inte fick ha med sig sin respektive. DET hade väl varit slöseri med pengar. Tänk om alla tagit med sig varsin partner, då hade ju allt blivit dubbelt så dyrt.

Dessutom är det hela 3 mån mellan 60-årsfesten och kräftskivan, antar att vi också kommer ha en julfest i december vilket blir 3 mån efter kräftskivan. Har vi tur blir det även någon fest nästa vår. Tycker det är riktigt bra med 4 fester om året. Med 3 mån mellanrum hinner man ju nyktra till också innan det är dags igen ;)

Film + klänning

Idag fick jag filmen jag beställde för 3 mån sen (den släpptes inte förrens idag). Fick också min klänning jag tänkt ha på bröllopet om 2½ vecka. Tyvärr stämde den inte alls i färgen, var en helt annan färg än den som var på internet, men utöver det så tyckte jag den var fin. Mycket finare tyg än vad jag först trott, så det blir väl att jag behåller den ändå..

Imorgon är Saco pappaledig så då slipper jag tappen :) wihooo!!

Påföljderna

Idag kom påföljderna ang. misshandeln. S blev avskedad med omedelbar verkan medans M fick börja jobba idag igen, vilket verkade uppröra en jäkla massa. Personligen tycker jag att det var det enda rätta. Vi kan inte ha kvar en knivbeväpnad dåre på företaget. Om han går runt med kniv utanför jobbet och hotar folk med den, vad kan han då ta sig till på jobbet där alla bär kniv?


Träffade M på vägen hem, han skulle ner och jobba. Han sa att han trodde att alla skulle börja snacka nu, så jag fick ju säga att dom redan börjat göra det, för det har dom. Kan ju tänka mig hur folk kommer va på honom framöver, men jag hoppas han står på sig. Frågade hur han mådde nu och han sa att han bara blir bättre och bättre, han har slutat äta soppa nu hahaha...

Film

Om det här stämmer ska brevbäraren komma med en rolig film till mig idag. Hoppas, hoppas, hoppas!

Omänskligt

Det är helt jäkla omänskligt att stiga upp kl 04:30 på morgonen för att gå till jobbet. Må denna veckan ha ett slut..

Tappförare nästa

Just nu håller Saco på att lära upp mig som tappförare på jobbet. Och jag kan säga er, vi snackar mission impossible här. Jag vet inte hur lång tid han har planerat att det ska ta, men om jag får göra en gissning så är jag väl färdig tappförare runt nyår... och då snackar vi årsskiftet 2034-2035. Förut gillade jag att gå till jobbet. Numera har jag ångest.

Jag fattar iiiiiingenting...


Sandra goes bullmamma

Idag har jag varit riktigt duktig måste jag säga. Har varit och handlat en massa nödvändigheter, därefter lagat mat och fryst in den (då bäst-före-datumet var när på att gå ut på ingredienserna) samt bakat kanelbullar. Första gången jag använde mig ugn. Gick väl sådär kan man säga.. har bränt öppningsknappen på spisen, hade på den för länge innan jag satte i bullarna. Sen råkade jag ha i första plåten nån minut för länge (läs: timme!!). Men utöver det så gick allt bara bra. Bullarna smakade faktiskt riktigt gott! Det är ju faktiskt inte utseendet som räknas...

Kräftskiva

Förra veckan kastade jag och Ida in en önskan om kräftskiva på jobbet (lite som en kick-off tänkte vi). La även in förslaget hos min granne Jimmy som råkar vara en del av festkommitén. När jag var på väg hem idag mötte jag Maje i hissen och vet ni vad hon hade med sig? Just det, lappar om en kräftskiva! Jag blev helt överlycklig! Ni anar inte hur roliga våra fester är!


Biljetterna äro hämtade

Inte länge kvar nu. Andra gången.


Sista för idag..

Idag har jag bloggat flitigt måste jag säga. Men nu är det dags för mig att ta en dejt med allas våran John Blund. Regnet öser ner utanför och jag tycker faktiskt att det är riktigt mysigt.

Sov gott mina vänner..på återseende!

Inbrott

Igår kväll när jag gått och lagt mig hörde jag konstiga ljud utanför min balkong. Då jag bor på 3:e (och högsta) våningen sover jag oftast med balkongdörren på vid gavel eftersom det såhär i sommartider blir så varmt annars. I alla fall hör jag en massa ljud, lyssnar lite noggrannare och hör att någon är på väg att ta sig upp för balkongerna. Med hjärtat i halsgropen ligger jag kvar i sängen och fortsätter att lyssna.

Helt plötsligt hör jag en kille säga "Jaa!! Jag är uppe!!". En granne som iakttagit spektaklet har nu tagit mod till sig och frågar vad som försiggår där ute, varpå en av killarna (var flera stycken) svarar "Vi råkade låsa in nycklarna i lägenheten och nu måste vi gå in via balkongen". Det var alltså hockeykillarna på våning 2 som gjorde inbrott hos sig själva, haha, lättad återvänder jag till min skönhetssömn.


Inflyttningspresent

Glömde ju att visa inflyttningspresenten jag fick av min kusin häromveckan.




Det är alltså blomman som är presenten. Rykten säger att den kallas för Orkidée.
Tack kusinen min med familj!

Björn

Jag blir helt till mig när jag ser Äntligen Hemma. Hur söt är inte Björn? Och inte nog med det, han är händig också. Typ alla rätt ju.


Påföljderna

På onsdag bestäms påföljderna till misshandeln. Ska bli intressant att se hur de tänkt lösa allt. I min värld finns bara ett rättvist alternativ och jag tror det är fler än jag som känner så..


Wilma

"Jag vet faktiskt vem Blom har som killvän, BRANDON!!" - Wilma, 6 år

Hahahaha hon är så söt lilla Wimlis!

Biljetter

Jag ska än en gång se Shan the Man live. Biljetterna äro bokade och nedräkningen haver startat. Åhh!


Den är tillbaka..

Glömde min plattång hos syrran i helgen. Förstår ni kalabaliken som rådde? Jag klarar mig inte utan den. Efter mängder av försök att få syrran att komma hit eller åtminstone åka till Häradsbäck och möta upp mig med den gav jag upp. Då fick jag ett sms.

"Jennie kommer ikväll med plattången."

Åhh, veckan är räddad!!


Lustigt samtal

Jag vet att det är mycket att läsa, men det gick inte att få ner det mindre..

Fick ett lustigt samtal idag på hemtelefonen. En tjej från något företag (oklart vilket) ringer och säger att dom sänkt min månadsavgift på mitt teleabonnemang från 195 kr/mån till 89 kr/mån. Jag anar omedelbart ugglor i mossen, då samtalet påminner otroligt mycket om ett samtal jag hörde i tv-programmet Plus på SVT tidigare i våras. Jag försöker säga till henne att jag trivs med hur jag har det och inte vill ändra något, då säger hon att jag inte har något val utan detta är en sänkning som gjorts och jag ska liksom gå med på det helt enkelt.

Därefter säger hon att hon kommer (under inspelning) ställa lite personliga frågor till mig så att dom vet att jag är jag. Men det där handlar inte om några personliga frågor inte, nej nej, i en hastighet av 230 km/h rabblar hon upp allt möjligt om denna sänkningen som gjorts (som egentligen inte är någon sänkning utan hon vill få mig att byta från Telia till något annat skitbolag). Men jag låter mig inte luras. Jag har hört en inspelning av ett precis likadant samtal i tv-programmet Plus tidigare i våras där en äldre herre blev lurad av samma företag. Hon ber mig svara ja på en fråga som jag (konstigt nog) hinner uppfatta handlar om ett avtal som görs via telefon, men jag gör inga affärer på telefon så jag svarar inte ja på frågan utan säger istället "vänta lite här nu". Sen får hon förklara om och om igen för jag fattar verkligen inte. Inte kan hon väl ringa via telefon och begära mitt samtycke om sänkning (som egentligen är byte) av abonnemang? Hon försöker få mig att tro att hon ringer för Telias räkning, men flera gånger under samtalets gång visar det sig att hon inte alls ringer gör det.

Jag säger till henne flera gånger att jag inte vill byta någonting men hon insisterar på att jag inte kan välja det. Men, konstigt nog säger hon att jag har 14 dagars ångerrätt på det nya abonnemanget, är inte det lite konstigt?! Hur kan man ha ångerrätt på något man inte får välja om man vill ha eller inte? Jag tycker att det säger det mesta om det där bolaget hon ringde ifrån. Jag blev skitförbannad på henne och sa att jag hört om det där tidigare fast då i Plus och att det var en herre som blev lurad då, men hon insisterade på att hon inte försökte lura mig och att jag skulle tjäna in över 5000 kr på att byta.

Sa till henne att jag inte hade tid att prata med henne nu men det vägrade hon acceptera. Hon kunde inte ringa upp mig någon annan dag heller utan bara idag. Så sjukt konstigt alltså.

Till sist blev hon nog också rätt arg för hon klickade mig i örat, mouahahahaha!!

Aja, jag slapp henne i alla fall och inte accepterade jag något avtal heller.


Den man älskar

Kollade på "Den man älskar" med Erika tidigare idag. En väldigt gripande film som jag verkligen rekommenderar! Jonas Karlsson spelar den manliga huvudrollen och han är (som vanligt) helt fantastiskt underbar! Filmen visade verkligen att kärlek kan se ut på många olika sätt. Jag blev verkligen berörd av den!


The very last day

Idag är min allra sista semesterdag och det känns kluvet måste jag säga. På ett sätt hade jag gärna haft mer semester (vem tackar nej till sovmorgon liksom?) men å andra sidan ska det kännas skönt att komma tillbaka till jobbet igen. Ska bli skönt att återigen få lite rutin i vardagen och inte minst lite cash på kontot.


"Jag har precis kommit hem från Båstad, det är därför jag har vita tennisskor på mig!".


Viiiin

NU dricker jasg viiiiin, ville bara säga de,nu ska bi ner till stan o möta grabbarns!!!

Såhär går det till när Sandra är spontan

Ikväll skulle jag hem till Erika och kolla på film och skvallra litegrann var det tänkt. Nu sitter jag istället här med en Baccardi Breezer i högsta hugg och partyblåsan är på! Det blev lite ändrade planer kan man säga. Vi gick från att ha ingen alkohol alls till att fixa en Baccardi Breezer (läs: EN) samt en flaska vin. Kläder hade jag heller inga och trots att Erika är 1½ dm kortare än mig så gick det att hitta en fin outfit för kvällen. Får dock behålla mina egna skor, då Erika har hela 2 stl mindre än mig, kände mig lite som Askungens styvsystrar när jag testade hennes skor samtidigt som jag skrev "DET SKAAAA GÅÅÅÅÅÅ!!!!". Det gick inte.

Men nu ska vi på fest. Hörs imorgon!

Om exakt 3 veckor..

.. hör jag denna bröllopsmarschen live, då min 1 år äldre syster gifter sig. Min andra syster fick höra den live för ungefär 26 minuter sedan då hon och hennes sambo är på bröllop idag också. Bröllop, bröllop överallt bröllop.



Vad säger man?

Jag, pappa och syster Madde diskuterar lämpliga fraser som min pappa kan använda när han överlämnar sin mellersta dotter på bröllopet.

Pappa: Vad ska jag säga till Magnus när jag lämnar över Elaine då?
Jag & Madde (i kör): Varsågod, slit henne med hälsan!


RSS 2.0