Vad vill du mig?

VIP-bloggen äro uppdaterad.


Hjärtattack

Det blir ju givetvis ingen soffa idag heller. Någon som är förvånad? Nej, tänkte väl det. Leverantören var tydligen i Ronneby idag så det blir någon annan dag i veckan istället (oklart vilken).

Nu kom posten inflygandes genom dörren, att man ska behöva få en hjärtattack varenda gång.

Piff & Puff

Efter att ha haft en väldigt händelsefattig dag så har jag varit hos far min och hämtat en PS spel som min ena syster lämnat till mig. Så ikväll blir det Piff & Puff Magical Racing Tour varvat med lite Newlyweds för hela slanten. Åhh, kanske får denna dag ett fantastiskt slut ändå ;)


Facebook på svenska

Ingen blir gladare än jag då jag ser att Facebook numera finns på svenska. ÄNTLIGEN kan jag också börja fatta mig på det där..


Inga bilder

Har bestämt mig för att inte publicera några bilder från firmafesten igår. Vet inte riktigt varför, men jag har en känsla av att det är bäst att låta bli, för allas skull. Dessutom vet jag att några av dom som figurerar på bilderna inte vill att dom visas heller, däribland jag själv. Så inga bilder blir det. Men imorgon däremot ska jag visa bilder på lägenheten, det blir både före och efter bilder. Ska ju få soffan imorgon med (såvitt jag vet), så imorgon utlovas det alltså bilder (om gubben nu inte motarbetar mig ytterligare..)

Firmafesten

Det blev en kväll fylld med kärlek, skratt och tårar. Jag hade underbart kul under hela dagen/kvällen/natten (höll ju på i 12 timmar inkl förfesten). Lätt den roligaste festen jag varit på detta året! God mat, trevligt sällskap osv osv..

Jag fick något pris under kvällen också (missade motiveringen, snyft), en biljett till kändismatchen i bollhallen. Råkade dock sälja den till Peo för 100 spänn och en drink, tydligen kostar en sån biljett över 200 kr i vanliga fall, så man kände sig ju lite lurad...Peo var i alla fall glad hela kvällen och jag kände mig också rätt glad faktiskt, hade förmodligen inte gått dit ändå så 100 kr och en drink var nog en bra deal trots allt.

Jag hade gärna suttit här och skrivit en halv bok om allt som hände igår. Men av förklarliga skäl kan jag inte det (och då menar jag inte att minnet sviktar haha), Det som händer på Trensum, stannar på Trensum. Typ.

Bjuder eventuellt på bilder från igår senare i eftermiddag. Nu ska jag dricka saft och tala ut om gårdagen med min syster. Jag skapade ju trots allt en del rubriker sägs det..


Partaj

Om ett par timmar har gästerna kommit. Just i detta nu ligger jag efter grymt mycket i tidsschemat, och så lägger jag ner tid på att blogga om ingenting. Smart.


Städa städa, varje fredag

Det är fredag och jag....städar! Ingen favoritsysselsättning en veckodag som denna, men dessvärre ett nödvändigt ont. Imorgon har jag ju förfest till firmafesten så då vill man ju ha det rent och fint. Har inte kommit så långt än, men har i alla fall lyckats plocka undan det mesta av skiten som legat utspritt på golvet samt diskat.

Snart kommer det långväga gäster hit och då vill man inte städa...nog dags att lägga på ett kol nu då...


PS. Förfest imorgon och en soffa som anländer på måndag. Härligt! Det blir golvet kära vänner ;)


Världens bästa..

Här är hon. Min ABSOLUTA favoritsångerska, vad jag än påstått innan. Det finns INGEN som berör mig med sin sång som hon gör (inte ens Keith Urban). Hon är helt fantastiskt underbar och jag älskar varje ton hon tar. Är det någon som ska sjunga på mitt framtida bröllop så är det hon (Keith Urban är kanske lite orealistiskt så vidare jag inte gifter mig med en miljonär). Hon är ingen mindre än Nathalie Schmeikal. Deltagare i Idol 2004. Även om hon inte vann då så är hon en vinnare i mina ögon. För er som inte har hört Nathalie innan så bjuder jag här på lånade videos från youtube.com







Shopping

Idag var jag i stan med Magda och hittade faktiskt en del fynd, bl a en jättesnygg klänning och ett par skor, är riktigt nöjd med båda! Orkar inte ta bild på något av det nu (tror ändå inte att någon bryr sig ha ha)..

Ska ju som bekant till frisören imorgon, hon ringde precis.. blev nervös över att hon skulle säga att hon inte kunde imorgon, men hon flyttade bara min tid från kl 15 till kl 17, så det gjorde inget :) då får jag ju längre tid att tänka igenom hur jag vill ha det. Har nämligen inte bestämt färg än..


Nu blir det andra halvlek i fotbollen därefter sängen..

Sov gott alla trogna läsare!

Tjocka jag

Konversation med en jobbarkompis.

Jag: Du får äta kottar..
Fadi: Vad ska du leva på då?
Jag: Bär!
Fadi: Bra, då blir du smalare..
Jag: Vadå tycker du att jag är tjock?
Fadi: Nej nej, absolut inte, du är bara lite tjock, men det är inte så farligt..

Det tackar vi för.

...

and I don't want the world to see me
'cause I don't think that they'd understand
when everything's made to be broken
I just want you to know who I am 

and you can't fight the tears that ain't coming
or the moment of truth in your lies
when everything seems like the movies
yeah you bleed just to know your alive


well, ibland säger en låt det mesta...


Asshole

VIP-bloggen är uppdarerad.

Tvättar

Just nu håller jag på att tvätta den första tvätten i den nya tvättmaskinen. Måste säga att den går fruktansvärt tyst, hör inte den ens från hallen utanför toaletten. Skulle inte vara några problem o köra den på nattetid inte.

Idag har jag burit ner alla kartonger till förrådet, så nu finns det plats över vill jag lova. Var ju tvungen att få ner dom eftersom soffan kommer denna veckan. Den tar ju upp halva vardagsrummet...minst.


Tänker på dig..

..önskar så att allt kunde bli som förut. Men jag vet att det aldrig kommer bli så. Det kommer aldrig att bli bra igen. Det kan bara bli sämre nu, men jag hoppas så innerligt att det inte blir det. Det gör så ont att se dig må så dåligt. För 1½ år sedan var allt som vanligt, men på en dag förändrades allt...

Det gör så ont... :,-(

Tröttnat

Nu är jag så sjukt trött på vissa människor att jag faktiskt tänker skita totalt i dom. Varför ska jag bry mig när dom inte bryr sig ett skit? Förklara det för mig, för jag undrar så..


Min midsommar

Här har ni min midsommar i bilder..










 

            
      
               första raden från vänster: min moster Annelie & Jane sjunger ur sånghäftet, en del utav alla barn, morbror Bengt kastar flygplan i ena delmomentet i 5-kampen, Mange har fuskat och lagt i tyngd i sitt plan för att det ska flyga bättre, Elaine kastar sitt lags flygplan

andra raden från vänster: spika spik, Madde försöker få ner en lång spik i brädorna på tid, även Linda slår ner en spik, Mange försöker visa vart spiken ska sitta, Elaine försöker spika ner en spik (9 krokade spikar senare och hon lyckas)

tredje raden från vänster: Madde kastar pil, Jane går potatisgång, resultatet från 5-kampen avslöjas (kan meddela att mitt lag vann överlägset, vi vann alla delmomenten)

fjärde raden från vänster: Gustav hälsar på grisen Flora, Gustav, Robin, jag & Robin

femte raden från vänster: Mange visar sin fina (not) midsommarbukett, Wilma har klätt ut sig till prinsessa, grisen Flora


Tack släkten för en härlig midsommarafton!

Midsommarafton

Idag är det alltså Midsommarafton runt om i landet. Känns det som det? Absolut! Sillen är på plats, nubben upphälld och regnet öser ner. Som alla tidigare år!

Tänkte unnat mig lite sovmorgon idag då jag absolut inte sov något igår, men fick jag det? Nej. Klockan fick ställas på 10:00 eftersom dagens festligheter börjar redan kl 14:00. Så nu är det bara att ta en vända in i duschen, där efter spackla över det allra nödvändigaste för att sedan klämma ner sig i dagens festglada (not) outfit, som förändrats en aning efter väderförhållandena.

Kameran ska givetvis med ikväll och har ni tur kära läsare så kanske jag tar en bild eller två med den också.


Trevlig midsommar på er gott folk!


 


EM

Givetvis sitter jag och tittar på EM just nu. Får ju inte missa första kvartsfinalmatchen för tusan, speciellt inte när Portugal spelar. Christiano Ronaldo is the shit ;)


Shopping

Var i stan med F idag och shoppade. Hittade inte allt jag behövde men litegrann fick följa med hem i alla fall..


     



ett par shorts, en klänning till firmafesten, en stor mysig hood
& en mini-halsduk (trots förlusten)

Jordgubbar

Jobbet bjöd på jordgubbar i morse, man fick ta med sig hela 2 liter hem! Jasminka ville inte ha sina så jag fick hennes också. Dessutom hade jag 1 liter hemma sen tidigare, så nu har jag alltså 5 liter jordgubbar att äta upp. Total lycka!




Som ni ser har jag
nallat en del i ena litern ;)

Why oh why?!

Why do I keep doing this to myself?



kunde ju inte motstå erbjudandet 3 burkar för 20 kr
sen någonstans inom mig tror jag det är nyttigt..

För dom som undrar..

..varför jag varenda dag, oavsett väder, går runt i flipflops så ska jag nu ge svaret. Det är helt enkelt som så att jag tappat bort mina gympaskor i flytten. Jag hittar dom inte. Så det beror inte på onormalt mycket fotsvett eller liknande. Så, nu vet ni det.

Roligare

Från och med nu ska jag bli en roligare bloggare som bjuder på mer bilder.


Clean up your mess!

Han kunde ju satt in dammsugaren efter sig den där rörmokaren. En sak jag inte gillar är att städa efter andra. Har man lånat något då ställer man tillbaka det på rätt plats. Punkt slut.


Tvättmaskin

Någon har fått en tvättmaskin med inbyggd torktumlare installerad. Synd bara att den tar upp större delen av badrummet. Inte alls felplacerad.


Checklist

Ringa vaktmästaren - check
Ringa Ing-Marie - check
Duscha - check
Handla mat - check
Lämna Kennys post - check
Köpa jordgubbar - doublecheck
Städa garderoben -
Städa badrummet -
Diska -

Duktiga jag

Igår skulle jag ha en duktig-dag, hann endast tvätta två tvättar i tvättstugan sen jag fick migrän. Great. Har varit befriad från detta helvete i över ett halvår, men igår när jag hade tusen saker att göra slog den till. Blev att lägga sig ner och vila typ hela dagen. Har slarvat bort mina Ipren i flytten så hade inga värktabletter att ta heller, men pappa ringde efter några timmar och kom över med nån (för mig) ny sort från Apoteket som har det lättuttalade namnet Diclofenac T ratiopharm (Diklofenakkalium).

Så idag blir min duktig-dag istället. Har börjat rätt bra. Har ringt vaktmästaren och svarat på hans lapp han la hit i fredags (bättre sent än aldrig) ringde även Ing-Marie men hon var inte inne så hon skulle ringa upp mig, så nu är det bara o vänta. Sen ska jag duscha, vilket känns som en riktig pärs. Mitt finger har fortfarande inte läkt så det får bli plastpåse på den handen. Tur att ingen ska kolla på när man duschar ha ha.

Sen ska jag ner en runda till affären och köpa med mig något GOTT. Åker dit ofta men köper bara en massa mat jag inte ens visste själv att jag äter. Typ sill, fiskpinnar och dylikt. Men idag ska jag alltså köpa massa gott så jag har något att avnjuta till morgondagens fotboll. Eller kvällens match med för den delen. Är det fler än jag som kollar på VARENDA match? Jag bara älskar fotboll alltså.

Sen när jag varit i affären ska jag hem och diska. Huuh...att man kan stapla så mycket på höjden utan att det rasar är nästan skrämmande. Diska it is.

Därefter ska jag städa ur klädkammaren så jag kan få till en walk-in-closet nån gång istället för en try-to-walk-in-closet-but-remove-some-fucking-cartoons-before.

Ska också ner en sväng till Anita och lämna Kennys post..


VIP

VIP-bloggen är numera uppdaterad.

Hur kass kan man vara?

Efter misslyckandet med mixern så började jag tillaga en god pastasallad med tärnad kyckling och fetaost istället. Först märker jag att gurkan jag tänkt ha i salladen sett sina bästa dar och får skippa den. Därefter upptäcker jag att isbergsalladen inte ser så aptitlig ut, men ger mig fan på att använda den ändå. När jag kokat pastan i 10 min tycker jag att det borde räcka, men inte det, när jag hällt av allt varmvatten provsmakar jag en och den är stenhård i mitten. Great. Så nu står jag och kokar om den..

Även de tärnade kycklingbitarna råkade hamna i frysen när jag kom hem från affären så nu var dom totalt frusna när jag skulle ha dem. Råkade givetvis slänga i alla andra grejer till salladen i skålen tillsammans med de frusna kycklingbitarna så fick stå där och peta ut alla kycklingbitar så jag kunde tina fanskapet i micron.

Därefter provsmakar jag fetaosten som var gudomligt god! Lyckades med något i alla fall..

Noooooooo

Idag tänkte jag pröva blendern/mixern jag fick av min syster i inflyttningspresent! Hade köpt en jäkla massa frukt o mjölk för att göra smoothies. Först gick de lite trögt, sen skruvade jag lite hit och dit på den för att sedan mixa lite till. Oj vad det gick, allt blev mixad på nolltid. Sen ser jag att det läcker från undersidan på den, hmmm.... lyfter och märker att när jag skruvade lite råkade gummipackningen på den hamna fel och det resulterade i att den åkte in i glasbringaren och blev lika fint mixad och mald som allt annat..

Hoppas det säljs reservdelar till OBH Nordicas mixrar.

Jag ger mig..

Zlatan ÄR bra!! Men vi får inte glömma Petter Hansson, han är grym ikväll i backlinjen! 

Heja Sverige!!



Supporters

Nedanför mig är det samma sköna gäng som under Sveriges senaste match! Dom har redan börjat värma upp inför Sveriges match med diverse sånger och hejaramsor! Jag ser fram emot att höra hur det låter när Sverige gör mål! Filmar eventuellt med digitalkameran så ni får höra hur sköna dom är!! Hoppas bara det funkar att lägga upp dom på bloggen denna gången!

Just nu låter det som följer :
"ÄLSKA LJUNGBERG OLÉ OLÉ
ÄLSKA ZLATAN OLÉ OLÉ!!"

Laddar

Nu har jag börjat ladda inför Sveriges match mot Spanien. Har lagt de alkoholhaltiga dryckerna på kylning och ska alldeles strax ner i förrådet och leta fram Sverigeflaggan som vinden ska smeka så fint på balkongen.

Jag känner seger i luften.


Vackert

Så vackert att tårarna faller...

här!

Turn around, bright eyes...

And I need you now tonight
I fucking need you more than ever
and if you only hold me tight
we'll be holding on forever

forever is gonna start tonight..

Vattenkrig

Igår på jobbet bad Jimmy mig att gå bort o kasta en vattenballong på Emil. Men eftersom jag är så snäll o Emil o jag kommer så bra överrens tänkte jag busa lite med Jimmy. Så jag gick bort till Emil o sa vad Jimmy bett mig göra, sen gav vattenballongen till Emil o sa att han kunde slänga den på Jimmy. Vilket han gjorde. När jag senare gick förbi Jimmys avdelning ser jag en blöt Jimmy som skriker "FÖRRÄDARE!" efter mig. Det var en skön känsla.

Därefter var det vattenkrig all over the place.

Men Jimmy har nog förlåtit mig. Han tyckte att vi skulle kolla på film idag.. haha, jag vet inte asså. Han sa att han kommer få Sandra-abstinens nästa vecka eftersom vi inte kommer ses på hela veckan, själv tycker jag det låter som en skön vecka att se fram emot haha!

Invalid

Igår blev jag halvt invalid på jobbet. Klämde och spräckte upp långfingret på vänsterhanden (blodet flödade). Så nu har jag en sån där fin kompressor med vitt bandage runt fingret, som t o m är bundet ner runt handleden. Hade gärna bjudit på bildbevis med kameran är död och jag hittar inte laddaren såhär i flyttider.

Alla tyckte i alla fall synd om mig så jag behövde inte göra så mycket resten av jobbdagen. Tänkte spela lite på min skada även på söndag haha, så slipper jag göra nåt då också. Höhö!

Fredagskvällen bjöd på trevligt sällskap i form av Nicke! Vi kollade på fotboll och snackade till halv 12!

Idag väntar jag besök av mamma. Hoppas hon har med sig ett strykjärn i inflyttningspresent! Vå får väl se, vi får väl se..
 
Kl 17 är det dags för Sveriges match mot Spanien! Då kommer jag sitta bänkad, missade ju förra matchen så olyckligt..

Polen - Österrike

Har såklart sett Polen-Österrike ikväll, missar ju inte en match med Polen liksom (nej, jag har fortfarande ingen släkt där). Vet ni? Polen leder med 1-0 sen blir det 3 min tillägg och när det återstår EN minut av tillägget får Österrike straff. Och gör mål. Den snygga polska målvakten blir gråtfärdig. Jag också.

Snyft..

Lycka

Lycka är att hitta 2 färska avsnitt av Frusna Män Söker Kärlek på Kanal 5:s hemsida. Nu är det bara att njuta de närmsta två timmarna. Underbart..

Zlatan

Medans alla andra avgudar denne herre som om han vore Gud själv så tänker tona ner hela den här pågående Zlatan-hysterin en smula. Han är bra. Det kan jag hålla med om. Men att han gjorde ett mål igår är INTE magiskt, som någon kvällsblaska så fel kallade det.

Bara för att Zlatan gjorde mål igår har han blivit nästintill helgonförklarad. Han gjorde ett mål. Hallå?! Han räddade inte världen från svält. Han botade inte de sjuka. Han gjorde ett mål. Det var inte det snyggaste målet jag sett heller. Snyggt, men inte snyggast. Nu tror halva Sverige att vi kommer vinna EM. För att Zlatan gjorde ett mål. Hör ni hur det låter?!


Stackars Petter Hansson. Han gjorde också mål men inte fan var det någon som brydde sig för det.

Konversation

Jag och två medarbetare går samma väg hem från jobbet. Den ena viker av och så är det bara jag och den andra kvar. Eftersom jag är av den blyga sorten så råkar en sån där pinsam tystnad uppstå. Efter 100 m av tystnad bryter han isen PRECIS där jag ska vika av.

Medarbetare: Nästa vecka är det midsommar!
Jag: Aaa...hejdå!
Medarbetarde: Ehhh hejdå...

Hahahaha, så dumt, så dumt..


Hahaha!

Har frågat lite folk om dom är intresserade av att komma på förfest hos mig innan jobbfesten den 28:e och det verkar som att de gärna vill komma! Roligst var när Ida svarade "Ja visst skulle jag komma, jag gillar och supa!" hahahahaha, hon är för härlig den där Ida!


Dunka dunka

Klockan är närmare 23 och grannen spelar musik på aphög volym. Men det rör inte mig i ryggen, för snart ska jag ha inflyttningsfest och då kommer musiken att flöda och då kan ju inte han direkt säga något, right?

Vad är EM utan..

.. England? Medans Europa lider av EM-feber sitter David Beckham och kollar på basket i USA. Så ska det inte vara.

Frågan gnager i mitt hvuud, hur i helvete lyckades inte England kvala sig in till EM?!


Skippa Jihde

Jag klarar inte av Peter Jihde. Snälla byt ut honom. Men det är väl inte för inte han får stå i Kungsträdgården och inte nere i Österrike/Schweiz?

Jävla helvete.

För att tona ner förra inlägget så vill jag tillägga att jag är arg för att jag missade Sveriges match ikväll. Apmånga på jobbet gick hem för att kolla på matchen istället, vilket jag också ville, men nej nej, får Sandra gå hem? NEJ.

Så duktig och pålitlig medarbetare som man är står man kvar och gör ingen nytta tills kl 22:06 då man nästintill springer hem för att kolla på resterande tiden av matchen. Slår på teven i 70:nde minuten. Blir man förbannad eller blir man förbannad när Zlatan precis gjort mål?! Kunde han inte väntat 3 jävla minuter?! Åhhh detta gjorde mig så arg att jag sket i att kolla på resten av matchen. Nån Petter gjorde i alla fall mål 5 minuter senare. Det vrålades i lägenheten nedanför och ingen i en radie av 2 kilometer kunde missa att Sverige gjort mål. Igen.


Sur

Nu när jag kom hem ser jag att pappa satt ihop mitt soffbord. Jag vet att det är skiiiiitlöjligt att bli arg över en sådan sak, speciellt när jag i ett svagt ögonblick bad honom (trodde faktiskt inte att han hörde när jag gjorde det). Men jag anser att om jag inte gör det själv så blir det inte riktigt gjort. Där är väl mest därför jag är arg.

Åhhh jag hatar att jag ska vara sånhär. Kan jag inte bara vara glad för att han hjälpte mig? Nej, tyvärr. Jag är såhär löjlig. Nu ska jag tjura hela kvällen.


3 år..

..av sorg och saknad.

I minnet du lever
du finns alltid kvar
I minnet vi ser dig
precis som du var

älskade moffa..

TV-bänken

Ni vet tv-bänken jag skulle sätta ihop häromdagen? Jag kom så långt att på 2 dagar hade jag börjat skruva på 2 skivor, tyvärr består hela tv-bänken av ungefär 40 skivor. Så det fick bli att ringa hit experthjälp i form av min pappa. Så nu står han i vardagsrummet och skruvar för fullt. Sist jag var där och kollade hade han bara lådorna kvar! 

Fick också upp "stången" i köket idag, så nu är det inte mycket kvar där att göra heller. Längtar till soffan kommer nu! Det är ju den som är den centrala punkten i hela vardagsrummet (den tar upp typ halva rummet). Så när den saknas känns det både tomt och trist. Men men, snaaart kommer den! Ska nog ner imorgon och köpa mattan jag hittade där också, passar väldigt bra till dessutom får man den för ett rimligt pris (om dom inte tagit bort det erbjudandet). Får ner o kolla i alla fall...

Såg en massa bilder på Idas blogg från festivalen i helgen, åååhhhh, jag önskar verkligen att jag följt med! Men kunde ju inte direkt köra hem syrran med familj haha! Får ta igen det den 28:nde istället, då ska det röjas! Vet ännu inte hur det blir med förfest hos mig då, jag menar, kanske ingen som vill börja förfesta kl 14 på dagen? Vad vet jag, grannarna skulle bli glada i alla fall haha!


Sist men inte minst! Ett stort GRATTIS på 6-årsdagen till min älskade små prinsessor Wilma och Michelle!


Italienare

När jag var liten sa min mormor till mig att jag skulle skaffa en italienare när jag blev äldre. Nu är jag äldre men har fortfarande ingen italienare. Men efter mycket tänkande fram och tillbaka så har jag kommit fram till att en italienare skulle passa mig utmärkt! Dom har mörkt hår, mörka ögon, fina för- och efternamn (som jag skulle kunna dö för), dom är modemedvetna, lagar hur god mat som helst. Dessutom gillar dom fotboll och som mormor sa, italienska män vet hur man behandlar en kvinna!

- Pappa jag vill ha en italienare!



Michelle

"Har du fel på hjärnkontoret eller?" /min systerdotter Michelle 6 år

Nej, det har jag inte, tackar som frågar.


Gourmet

Lagade tidigare ikväll till värsta gourmetmiddagen á la pulvermos. För att inte verkar alltför onyttig genom att äta pulvermos (kom igen, det kan faktiskt inte vara lika nyttigt som potatis) valde jag att köpa fiberrikt pulvermos. Så nu känner jag mig lite nyttig trots allt. Till det skulle jag tillaga köttbullar (fuskade med Felix färdiglagade). Stod på förpackningen att en portion motsvarar 13 köttbullar. Jag fattar inte grejen, är 13 köttbullar EN portion?! Jag tog 12 och det räckte gott och väl.

Nu ska jag titta på mitt älskade Polen som spelar EM på teven, ska samtidigt skruva ihop en tv-bänk som kommer ta mig hela natten att få ihop. Minst.

Och nej, jag har ingen släkt i Polen.


Äntligen

Nu har jag äntligen blivit ensam i lägenheten. Har varit kaos här sen igår. Orkar inte ens gå in på det mer än så.

Som sagt är jag själv nu. Hur skönt som helst! Ska börja packa upp allt då jag knappt hann något av det igår. Det är äntligen färdigtapetserat i rummet och jag ska alldeles snart dammsuga av golvet därefter torka det med mitt extremt dyra mopp-set jag införskaffade igår. Ska också diska efter alla gästerna. Plocka undan efter dom då ingen av dom gjorde det själva (nämner inga namn).

Eftersom jag insåg att jag inte hade några rena kläder idag så fick jag allt gå ner i tvättstugan och boka en tid (då min alldeles egna tvättmaskin inte behagar komma förrens nästa vecka). Hade tur och fick en tvättid mellan 11-15, hann faktiskt tvätta allt jag behövde ha tvättat och nu hänger det ute på balkongen på tvättstället jag köpte i torsdags och vädras så praktiskt.

Shit asså, ni måste verkligen tycka jag är jätteintressant för tillfället. Uppdaterar bloggen dåligt pga tidsbrist. När jag väl uppdaterar handlar det om intressanta saker som tvättider och icke undanplockad disk.

Måste tillägga att mitt mobila bredband fungerar PERFEKT här i lägenheten. Ingenting laggar alls! Åhh, det där är lycka!

Tillägg 2: Fick fina inflyttningspresenter igår också! Fick bl a en blomma av systern min som följt mina krav helt, dvs en grön krukväxt utan blomma i en vit kruka som är matt, alltså inte glansig. Andra blommor och krukor har undanbetts. Fick också sugar/coffee/tea burkar att ha socker/kaffe/te i (det anade ni inte va?). Inte nog med det, fick också precis vad jag ville ha, en svart mixer från OBH Nordica. Åhhh!! Här ska det göras smoothies i massor! Fick också en massa hembakade bullar, chokladkex, sockerkaka, rulltårta, cocostoppar och kärleksmums som jag kan ha att bjuda på om det kommer oväntade gäster (eller äta upp själv).

Naee, nu ska jag börja packa upp igen!

Liten sneakpeak

Bättre sent än aldrig..




Sneakpeak

Imorgon ska jag försöka lägga in en liten sneakpeak från lägenheten. Jag lovar inget (ingen idé då jag aldrig håller det) men ska försöka så gott jag kan! För sista gången idag, godnatt!

Lovar..

Jag HAR hoppat ner och bytt rader i föregående inlägg, men det verkar inte bli så när jag publicerar dem. Förstår om ni tycker det är jobbigt att läsa en lång text som sitter ihop i säkert 25 rader. Minst. Men stå ut! Snart ordnar det sig nog ;)

Orka!

Jag är så trött på att flytta just nu att jag vill spy. Imorgon kl 14:09 ska Preem har tillbaka släpen senast, så det gäller att allt är flyttat då och uppburet till lägenheten, just nu känns det långt borta måste jag säga... Jag vet inte i vilken ände jag ska börja. Har mest halvstora grejer, ni vet sånna som är för stora för att ligga i kartong men för små för att bara lägga in i släpet. Typ halva mitt rum består av sånna grejer. Helst av allt just nu vill jag lägga mig ner, kolla veckans avsnitt av "Frusna män söker kärlek" och efter det bara sova. Sova i min säng som jag inte sovit i på över en vecka. Har ju som bekant sovit på en soffa mesta delen av tiden. Dessutom var den 75 cm för kort så både huvud och ben stack ut. Mysigt? Inte direkt. Huvudsaken är att jag får med mig de stora grejerna med släpen, resten går ju alltid att ta i min bil, så på så sätt är det ju ingen brådska. men å andra sidan hade det varit skönt o haft allt flyttat samtidigt som det blivit billigare eftersom jag då slipper att köra. Men vi får väl se hur det artar sig imon. Jag tycker jag varit tillräckligt duktig för idag nu. Varit uppe sen kl 4:30 i morse (närmare 21 timmar alltså). Så nu blir det faktiskt tv och därefter sängen. Sov sött!

IKEA

Kom nyligen hem efter att ha spenderat en jädra massaa pengar hos Ingvar Kamprad. Jesus Kritus. Inte nog med att det kostade, den var TUNGT också. Ibland ångrar man att man bor längst upp i ett lägenhetshus. Men det är bara nu när man flyttar in (och sen när man flyttar ut) som det är jobbigt, resten av tiden är det mödan värt. Har nästintill ingen insyn från andra grannar mot vad jag skulle haft om jag bodde längst ner resp. mitten, vilket är rysligt skönt! Förresten, måste ju berätta. Jag tog truckkortet idag! Körde för allra första gången igår och idag tog jag alltså det, snabba ryck! Hade alla rätt på teorin också, snacka om att jag blev förvånad. Finns väl bara ett sätt att sammanfatta livet just nu, som Petter skulle sagt: "Det går bra nu"

Jag lever

Jag har inte bloggat på länge känns det som. Anledningen är att jag inte varit hemma (hemma = Betet) på över en vecka, det mobila bredbandet fungerar sådär här där jag är nu, så därför har jag inte kunnat. Men jag lovar att blogga massor när jag flyttat in i lägenheten (förutsatt att det finns täckning där, men det ska det göra).

Förra inlägget jag skrev blev tydligen aldrig publicerat, men i alla fall så skulle jag få det omtapetserat i vardagsrummet, men målarna hade fullt upp så det skulle inte bli förrens till hösten. Ja, ni läste rätt, hösten (målarna har inte tid nu). Hell no tyckte jag och beslutade mig för att själv tapetsera om (läs: pappa tapetserar). Ringde vaktmästaren och berättade om mina planer, han godkände dom efter många om och men.

Pappa har i alla fall tapetserat klart köket. Och eftersom målaren trots allt fick ta sig tid (då jag har varken tid, lust eller ork) att spackla väggarna i vardagsrummet är det nu klart för pappa att börja tapetsera! Blir nästan den tapeten jag ville ha. Fick ju välja i en katalog som dom hade, eftersom dom ska betala det, men som sagt, fick nästan de jag ville ha så ska inte klaga.

Var inne på Ekströms också och kollade på soffan. Den va stooor. Fanns en lite mindre jag funderade på också, men efter mycket tänkade och mätande valde jag den lite större och mycket dyrare, men också myyyycket finare soffan. Beställde den idag så snart är man om möjligt ännu fattigare. Hoppas bara jag får rätt soffa nu för gubben som hjälpte mig var en aning vimsig. Först skrev han fel färgval på den, sen hörde han nästan ingenting av mina telefonnummer, trots att jag sa det högt och tydligt. Hoppas att dom bygger divanen på vänstersidan nu eftersom det var vad jag önskade. Annars tänker jag inte betala den haha...tyvärr kommer den inte förrens tidigast v 26...snyft..

Och om ni undrar varför jag inte är inne på msn så är det pga att jag inte fått ner det på datorn än..men det kommer!

Sola

Idag blir det solen för hela slanten! Har inte solat någonting de senaste veckorna pga tidsbrist (möjligen pga avsaknad av soltimmar också). Men idag ska vi ner till sjön och sola, troligtvis inte bada (absolut inte), äta picknick och bara njuuuta! Detta är den sista helgen på väldigt länge som jag kommer ha chansen att komma hit, så man får ju njuta ordentligt nu!

Imorgon ska jag jobba, därefter ska jag träffa Ing-Marie och lämna lite papper och få tillbaka det ena kontraktet. Sen givetvis ska jag få nycklarna!

Därefter ska jag och pappa köpa tapeter, skulle egentligen gjort de i helgen men hittade inga jag direkt ville ha, dessutom var jag osäker på hur mycket jag behövde. Känner på mig att detta kommer bli en dyr historia.

RSS 2.0