Firmafest

Det vankas firmafest på jobbet inom kort men jag är ännu osäker på mitt deltagandes vara eller icke vara. Enligt säkra källor hånglas det hej vilt anställda emellan. Fylleslagsmål hör inte heller till ovanligheterna, och sist men inte minst, dom pippar värre än kaniner, gift som ogift.

Konversation

Konversation på jobbet.

Daniel: Hur länge ska du vara här?
Jag: Jag har fått fast...
Daniel: Åhh nej!!! Eller...jag menar...grattis!

Alltid lika snälla och vänliga Daniel.

Förhör

Igår höll jag förhör med folk på jobbet angående meddelandet på min bakruta. Inget erkännade kom och därför kommer alltså förhören fortsätta idag.

Pingpong Kingen

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Här är 2008 års bästa film och den 6 augusti ligger den i min brevlåda. Lycka!



Sandra tjuvfotar

Följande bil tjuvfotade jag i fredags.
Är det inte humor så säg!

image20

Någon vill säga mig något

I fredags när jag skulle köra från jobbet upptäckte jag att någon skrivit i smutsen på bakrutan av min bil. "PAKERA SANDRA TAR PLATS". För det första stavas det parkera och inget annat. För det andra var jag innanför linjerna.

Hela helgen har frågan gnagt i mitt huvud, vem var det som skrev?

Hoppsan Kerstin!

Konversation på jobbet i fredags.

Kerstin (om Hassan): Har du sett så stora händer han har?
Jag: Jaa..
Kerstin: Han ser ju ut som en jävla gorilla.


Lite senare...

Kerstin (om Hassan): Ser du? Nu är han uppe på maskinen och klättrar också!
Jag: Aaa...
Kerstin: Han är som en apa!


Ännu senare...

Kerstin (till Hassan): Du måste lära dig bättre svenska!
Hassan: Va?
Kerstin: Du måste lära dig bättre svenska säger jag!
Hassan: Vad säger du?
Kerstin: Duuu måååste lääära dig bääättre sveeenska!
Hassan: Nej, jag är inte lärare.

Sandra bjuder på sovmorgon

I natt har vi tydligen haft strömavbrott, vilket har resulterat i att varken mammas eller hennes sambos väckarklockor fungerar. De bara stå där och blinkar. Mammas sambo har just nu haft sovmorgon i en kvart och eftersom det är fredag idag och jag känner mig givmild tänkte jag låta honom sova ut ordentligt.

Jag skrattar hela vägen till jobbet...

Frälsningsarmén

Har ju glömt berätta att Ida och jag förfestade utanför Frälsningsarmén förra helgen i Karlshamn. Det var en hejdundrande förfest måste jag säga. Nu lär jag aldrig bli frälst.


Anonyma samtal

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag svarar inte på anonyma samtal till min mobil. Det är i 9 fall av 10 ändå aldrig någon intressant som ringer. Oftast är det försäljare eller folk som vill göra diverse onödiga undersökningar. Löjligt. Så anonyma ringare gör er inget besvär hädanefter.

PS. Skulle det vara så att TK ringer ang. lägenheter så har de mitt hemnummer, alla viktiga personer har det, därför behöver jag inte oroa mig över att gå miste om något viktigt DS.

Sexy motherfucker

Jag somnade i solen tidigare idag med shorts och linne på. Det ser ut som att jag fortfarande har på mig shorts och linne, fast ljust hudfärgade sådana, resten av kroppen är lite mer solbränd. Nu kan jag glömma hela den här vara-duktig-och-simma-på-kaskad-efter-jobbet-grejen. Annars finns det risk att jag blir utskrattad av övriga badgäster. Och det bjuder jag inte på just nu.


Partypinglorna & Johan

IDA & JAG PÅ HARRYS
killen med vit skjorta i bakgrunden är Johan

image17

Tack Ida för en rysligt trevlig kväll 
&
Tack Johan för drinken


Gårdagen

Är det någon som förstår hur man kan gå ut och festa med en festbudget på 400 kr, komma hem med 500 kr och med ett kvitto som säger att du betalt inträde för 3 pers till en summa av 240 kr samt fyllemat för 60 kr. Något säger mig att jag borde gå ut i Karlshamn oftare.

Och varför ekar orden "I'm a police officer" i mitt huvud hela tiden?! ;)

Man vet också att man festar..

...alldeles för sällan när utgångsdatumet på spriten gick ut för längesen.

Det är synd att man inte kan lagra cider, för då hade jag varit rik vid det här laget.

Man vet att man festar...

...för lite när det bildats damm på flaskorna i minibaren. Nu är dom i alla fall avdammade och lagda på kylning.

Sandra visar hänsyn

..: .¨..::. ::.¨: :. ..¨. .. ¨:¨:. :.:¨: :. ''¨:: ..: : :¨: ¨¨: .¨:.': :: ¨:.. ¨:.: ::.¨: :. ..¨. .. ¨:¨:. :.:¨: :. ''¨:: ..: : :¨: ¨¨: .¨:.': :: ¨:.. ¨:..: ::.¨: :. ..¨. .. ¨:¨:. :.:¨: :. ''¨:: ..: : :¨: ¨¨: .¨:.': .:: ¨:.. ¨:.:. ::.¨: :. ..¨. .. ¨:¨:. :.:¨: :. ''¨:: ..: : :¨: ¨¨: .¨:.': :.: ¨:.. ¨:.: ::.¨: :. ..¨. .. ¨:¨:. :.:¨: :.. ''¨:: ..: : :¨: ¨¨: .¨:.': :: ¨:.. ¨:.:. ::.¨: :. ..¨. .. ¨:¨:. :.:¨: :. ''¨:: ..: : :¨: ¨¨: .¨:.':. :: ¨:.. ¨:.: ..

Jag har just fått reda på att även blinda vill läsa min blogg och eftersom jag inte är den som är den, har jag därför valt att utforma ett inlägg på just blindskrift. Läs och njut!

Kalasande!

Imorgon blir det kalasande i Karlshamn för min del, eftersom det inte längre tillhör vanligheterna att jag kalasar (tråkigt nog) så ska det firas lite extra, med skumpa! Nyårets bubbel har hamnat på kylning och är imorgon klart för att avnjutas! Trevlig helg!

Läppförstoring

Idag skulle jag försöka mig på en läppförstoring, dock utan plastikoperation. Har ju hört talas om det magiska läppglanset som gör så att läpparna "svullnar"", innehåller tydligen någon blandning av diverse kryddor som alltså utgör själva effekten. Men eftersom jag inte fick tag i det läppglanset jag var ute efter så fick jag ta en billigare variant. Resultat därefter. Är skitbesviken. Här sitter jag, 149 kr fattigare, utan de negerläpparna jag förväntade mig.


Gonza Blatteskånska

Hur man som artist kan välja namnet Gonza Blatteskånska förblir oklart för mig, men jag älskar det ändå. Detta kommer få mig att skratta hela dagen!


Arne sätter trenden

I natt var det en maskin som inte riktigt ville fungera. Då ringde jag linjeteknikern Arne och bad han fixa det. När han försökt ett tag kom han bort till mig och sa "Sortera den som skräp". Asså en del av er kanske inte förstår humorn i detta, men jag själv skrattade hela natten. Det får bli min nya mening när saker och ting inte riktigt fungerar. "Sortera den som skräp".

(Nej, Arne är inte en gammal gubbe, han är nyss fyllda 36 och ungkarl, namnet bedrar en smula)


Mera vuxenpoäng

Nu ramlar det in vuxenpoäng hela dagen här hos mig. Inte nog med fast anställning, jag har nu även deklarerat också (det har jag iochförsig gjort de 3 senaste åren) men detta året tog jag det ett steg längre och deklarerade via sms. Det tog mig ungefär 30 sek och nu får jag mina pengar innan midsommar.

Ibland leket livet ;)

JAAAAA!!!

Idag kom ögonblicket jag så länge väntat på. Närmare bestämt kl 05:26. Följande konversation utspelade sig just då:

Chefen: Hej Sandra! Hur går det? Du sitter väl inte och sover?
Jag: Hej! Haha, nej då, det är ingen risk!
Chefen: Jo, det är såhär att jag tänkte ge dig något att fundera på..
Jag: Jaså?
Chefen: Ja, jag tänkte fråga om du är intresserad av fast anställning efter semestern? Om du inte har några andra framtidsplaner då alltså.
Jag: Nej, det har jag inte, det låter jättebra!
Chefen: Du kanske vill tacka ja redan nu?
Jag: Ja, det kan jag göra!
Chefen: Vad bra, då säger vi det!
Jag: Ja, tack så mycket!

Sen gick han. Kvar stod jag med ett leende som sträckte sig från ena örat till det andra. IBLAND kan man bli lycklig. Detta betyder att jag kan söka lägenhet utan att behöva oroa mig det minsta framöver. En Coca-Cola på det!

Städtanter eller inte?

Sitter i valet och kvalet om man ska titta på Rent Hus kl 20:00 på TV4. Jag vet inte asså, samma visa varje vecka. Någon familj/ensamstående som inte förtsått vikten av att städa hemma. Har lager med damm, matrester samt diverse skadedjur i hemmet. Får hjälp att städa rent och som belöning får de någon fin present, kan vara en diskmaskin eller en make-over med tillhörande taxikort. Därefter slutar programmet och mamma tar fram dammsugaren. 

Det blir nog måndagens 100 höjdare på webb-tv istället. 

Malin Wollin

"Man slutar ju att gå ut när man har pojkvän, det är ju så. Om man fortsätter att gå ut då, då tror inte jag man är riktigt nöjd med vad man hittade." - Malin Wollin

Det finns ingen skönare än Malin Wollin!


HV71 vs. LHC

Det har ju inte gått att undgå hockeyfebern i Sverige nu när HV71 möter LHC i finalerna. Vilket lag ska man heja på? Jag har ju alltid hejat på HV71 i Elitserien (förutom en tid när jag var yngre och en aning förvirrad, då Leksand var all over my place).

I alla fall så har ju LHC både Mattias Weinhandl (så mycket ögongodis har jag inte fått sen i morse när jag såg Nisse på Kustbevakningen) och TAIF-fostrade Niklas Olausson (som jag förövrigt delat is med ett x antal gånger). Men HV71 har ju Stefan Liv och det är ju extremt mycket ögongodis i sig. Dessutom är han polack. Så jag är kluven.

Kustbevakarna & SSRS

Det är med glädje jag ser att Kanal 5 redan har lagt upp sista avsnittet av Kustbevakarna & SSRS. Nu blir det Nisse för hela slanten! ;)

Konversation

Konversation på jobbet.

Marcus: Vad är det för kött? Är det muuuu?
Thailändskan: Ja ja, ja precis, det är gris!

Sandra tjuvlyssnar

Hört i en klädesaffär, nägonstans i Växjö.

Kille: Ska midjan på byxorna verkligen gå sådär högt upp?
Tjej: Ja, det är ju det som är grejen..
Kille: Det kommer se ut som att du har en hängig tantröv i dom. Det kommer du få ändå sen, och då kommer du ångra att du köpte dom där byxorna som gjorde att du fick en redan nu.

Jag gissar på att han inte fick nåt den kvällen.

Kläder, kläder och åter kläder

Idag kör jag en utrensning av min garderob. Har hittat sju klädesplagg med prislappen kvar varav sex kommer från Gina Tricot. Detta betyder nog att jag borde sluta handla på Gina Tricot.

Persienner

Jag har behövt persienner i mitt rum sen huset byggdes, dvs i över 6 månader. Mamma har tjatat och tjtat över att jag inte borde ha gardinerna framför fönstret varenda dag, hela dagarna, varje vecka. Men jag envisas med att jag måste ha dom där pga insyn (kanske ett rådjur eller en älg får för sig att titta in). Hade jag då fått persienner istället så hade det gått smidigare att ta upp och ner dem, eftersom dessutom persiennerna gör det mycket mörkare så skulle jag aldrig kunna ha dom för fönstret hela tiden som jag nu har med mina vita gardiner. Varpå på mamma svarade  "Om du tar bort gardinerna så ser du att du har persienner sen 3 veckor tillbaka". Sagt och gjort. Där var dom.

Mina sockar & jag

Idag märkte jag att det gått hål på mina favoritsockar. Efter att ha gått och sörjt hela dagen kom jag på att jag köpte dubbelpack av dem. Fanns nog en anledning till varför de såldes i just dubbelpack. Tror jag vet vilken..

Upp och hoppa

Många hatar den.
Jag älskar den.


Konversation 2

Konversation på jobbet.

En tjej lämnar vårt bord under sitt 3:e telefonsamtal på kort tid.

Johan: Känner du henne?
Jag: Nej..
Marcus: Asså telefonen måste ju va hennes hobby.

Konversation

Konversation mellan mig och Michelle, 5 år.

Michelle: Jag ska sätta fast den här så blir det en taturering!
Jag: Det heter tatuering, inte taturering..
Michelle: Taturering..
Jag: Nej, t-a-t-u-e-r-i-n-g..
Michelle: Ja, jag säger ju det, taturering.

Ibland går det bara inte.

Playstation

I helgen ska jag hämta hem ett Playstation jag köpt. Här snackar vi PS1 och inte PS3. Personligen tycker jag PS1 är mycket roligare och dessutom mer värde för pengarna. Dessutom, vem vill sitta och spela fotboll-, hockey- och krigsspel när man kan köra bilracing med Piff och Puff? Nej, precis. PS1 it is!


Jag är starkare än du

Ibland säger en låt det mesta.


Tandläkarbesöket avklarat

Härmed kan jag meddela omvärlden att tandläkarbesöket gick väldigt bra. Jag hade inga hål, eller snarare inga direkta kratrar, inget som behövde lagas. Slapp dessutom predikan, min vanliga tandläkare var upptagen så jag hade en annan, så det var nog mest därför. Annars hade jag nog suttit kvar där än och lyssnat på allt jag skrev om i förra inlägget.

Jag vet inte hur det kommer sig, men efter varje tandläkarbesök så blir jag sjukt sugen på godis. Jag är inte säker, men det kan ha något med min återkommande trotsålder att göra. I alla fall så inhandlade jag lite godis och när jag tänkte efter så har jag faktiskt inte ätit godis sen fredagen förra veckan. K a t a s t r o f. Jag har heller inte druckit läsk sen i måndags. Men det sparar jag tills imorgon.

Tandläkarskräck

Jag lider inte av den vanliga sortens tandläkarskräck. Jag är inte rädd för smärta, jag är inte rädd för ljudet av en borr, ännu mindre för känslan av borren. Jag är rädd för tandläkaren i sig. Jag är rädd för vad hon ska säga, vilken dom jag ska få.

Jag säger det redan nu, så ni inte tror att jag säger så bara för att tandläkaren sagt det till mig, för jag vet redan om allt hon kommer säga. Jag vet om att jag måste dricka mindre Coca-Cola om jag fortfarande vill ha tänderna kvar vid en ålder av 57 år. Jag vet om att jag måste sluta äta så gräsligt mycket godis som jag gör. Jag vet också att jag måste borsta tänderna noggrant minst 2 gånger om dagen, gärna fler. Jag vet att jag gärna får äta flourtabletter och behöver det, för att stärka min emalj på tänderna. Jag vet också att det är bra om jag tuggar Extra tuggummin med Xylitol efter varje måltid och att jag bör äta på fasta tider på dygnet. Jag vet också om att jag inte bör dricka saft om jag blir törstig, utan vatten, för det sätter inte igång någon syreattack.

SÅ VARFÖR I HELVETE BEHÖVER HON PÅMINNA OM DET VID VARJE BESÖK?!

Nu ska vi betta lite på hur många hål jag kommer ha. Jag satsar på 2 hål. Dvs hål som är så pass stora att de behöver lagas. Inte "början till hål" som dom så fint kallar det. Utan hål. I mitt fall, kratrar.

När Sandra vill gå på fest

Så här går det till när Sandra vill gå på fest.

Jag: Hej hej!
Fest-arrangör: Hej..
Jag: Hörde att det blir fest ikväll..
Fest-arrangör: Ja, det blir det
Jag: Härmed bjuder jag in mig själv!
Fest-arrangör: Jaha...jo...men du kan väl komma..
Jag: Tack, då ses vi snart!
Fest-arrangör: Okej, hejdå
Jag: Hejdå!


Massagestolen

I natt fick jag äntligen chansen att testa massagestolen på jobbet. Det var en upplevelse utöver det vanliga. Kan tänka mig att det var samma känsla som att använda en dildo. Skönt men ändå inte helt äkta. I alla fall blev jag avslappnad till tusen och efter 30 min var jag en helt ny människa. Rumpmassagen var dock inte att föredra.

Hygienutbildad

Jag har nu varit 4 timmar på hygienutbildning och måste berätta att det inte heller denna gång fanns några filmsekvenser på mig görandes olika icke hygieniska saker. Dessvärre hade kvinnan från Anticimex bildbevis från samtliga linjer med min linje i spetsen. Men som vanligt hade jag iiiiingenting med krossade glasburkar eller skitiga golv att göra. Jag vet inte varför men jag kommer alltid undan. Som den gången vi körde 39 pallar med fel etiketter och med mig vid etikettmaskinen. Även då blev jag helt fri från misstankar. Men så var det faktiskt inte mitt fel heller.

Den svenska polisen

Inatt hade syster 2 påhälsning av tjuvar. Lyckligtvis snodde dom inget då hunden började skälla efter att hon upptäckt dem. Men hennes granne blev av med en del saker och det är ännu oklart om granne 2 också fick något stulet. Granne 2 hade i alla fall ringt polisen som tyvärr inte hade någon bil att skicka. Välkommen till det underbara landet Sverige, där inget fungerar som det ska, här är det fritt fram för alla tjuvar att ta vad de tänkas vill. Sorgligt.

Emo-Sandra

Igår på jobbet ådrog jag mig sjukt många skärsår på händer och handleder. Detta medför att jag ser ut som en emo. Så för er som undrat varför jag har 237 plåster på mina händer och handleder så är det inte för att jag är emo, utanför att jag ofrivilligt skurit mig på kartonger. Bara ett konstaterande som jag kände behövdes, så att inga missuppfattningar uppstår.

PS. För bara några veckor sedan trodde jag att emo var en musikstil. Men det var det tydligen inte.. DS.


En kavaljer, tack

Det tillhör ju att man kommer till bröllop med kavaljer och eftersom jag är den ständiga singeln så betyder det att jag antingen måste hitta en karl relativt fort eller möjligtvis skaffa en tillfällig kavaljer. Så är du en snygg kille som inte har något bättre för dig den 23 augusti än att gå på bröllop med mig så kan du ju höra av dig till [email protected]. Bifogat foto är obligatoriskt.

Det afrikanska köket

Jag har länge funderat på varför det inte finns några afrikanska restauranger här i Sverige. Men så slog det mig, dom har ju ingen mat i Afrika..

American Apparel

Idag fick jag mitt fodral från American Apparel på Posten. Måste säga att det satt över förväntan. Nu har även jag gått och blivit modern.


Kräk-Eva

Ni kanske kommer ihåg tjejen som kräktes i direktsänding i TV4:s spelprogram Nattliv? Om inte, så finns ett klipp av händelsen här. Hon går numera under smeknamnet "Kräk-Eva". Kanske inte ett smeknamn att föredra direkt.

För er som inte visste det så har Kräk-Eva varit i farten en gång till. Personligen hör jag "sitta" och ingenting annat. Lyssna och avgör själva.


Kända Robin & jag

Fick sms av syster 1 idag där hon skrev att hennes 6 veckor gamla bebis Robin snart är känd, han ska vara med i Kvällsposten. Om man nu kan kalla honom känd för det låter vi vara osagt.

I vilket fall som helst fick detta mig att minnas en tid för länge sedan då även jag fick vara med i tidningen. Det fanns affischer över hela stan och annonser i varenda lokalblaska med mig på bild. Ingen jag kände såg att det var jag, så jag fick berätta det för alla flera gånger om. Kan tillägga att kroppen på bilden inte är min, bara den mänskliga delen av ansiktet tillhör mig, dvs inte ens hälften av det. Det var så mycket rampljus jag fick. Men jag var nöjd ändå.


image17

Att planera en möhippa..

..har aldrig varit min starka sida. Ska jag planera en fest där jag inte kommer stå i centrum? Knappast. Så jag la över ansvaret på syster 2. Nu kan jag istället lägga energin på min outfit till bröllopet. Mitt tema är klädchock.

Nu har jag vaknat..

..och så var denna dagen förstörd.

RSS 2.0