What a day...

Idag har varit en riktigt bra dag! Typ allt har gått min väg. Gick in till Teliabutiken idag och köpte mobilt bredband, köpteär väl synd att säga då jag slapp betala något överhuvudtaget eftersom dom har någon kampanj på det just nu. Dessutom är bredbanden gratis fram till 31/12. Hur bra som helst! Därefter endast 199 kr/mån.

I samma butik skaffade jag mig ett hemtelefonnummer för 0 kr. Fick välja nummer från en lista på ca 25 nummer. Sen valde jag abonnemang till det vilket jag fick till ett väldigt billigt månadspris måste jag säga.

Var därefter och köpte en LCD tv. Hur fin som helst! I affären efter det blev det den finaste laptopen av dom alla. Är sjukt nöjd med dess funktioner samt utseendet (riktigt snygg design på den), för övrigt är det den jag sitter vid just nu!

Köpte också en massa annat, inget jätteintressant kanske. Köpte dock lite skumpa att fira lägenheten med (haha, nej jag överdriver inte det här),

Just nu är jag ruskit trött och vill inget hellre än att sova...

Godnatt!

Snabbis

Nu har jag precis betalt min första hyra. Intresseklubben antecknar haa? Hehe.. åkte hem nu efter jobbet en runda just för att betala hyran och hämta lite grejer, ska iväg (som vanligt) över helgen. Imorgon blir det alltså köp av LCD och laptop samt tapeter och målarfärg. Jag vet inte ens hur mycket tapet jag ska köpa haha, så typiskt mig att inte kolla upp det. Men jag går på känn...haha...

Har fått lägga sjukt mycket "onödiga" pengar den senaste tiden på grejer jag inte ens hade en aning om att jag behövde. Men men, antar att det är så när man skaffar eget. Usch, allt jag sparat de senaste månaderna ska slösas på möbler och elektronik. Pengar jag kunde åkt fyra gånger runt jorden för. Snyft..


Appropå något helt annat. Har fått reda på en massa galna saker, jag vet inte vad jag ska tro längre, eller om jag ens ska tro på det överhuvudtaget. Det finns två sätt att se på det, antingen så stämmer allt eller så är allt en lögn. Just nu tror jag på det sistnämnda, det känns mest realtistiskt i detta fallet. Det finns t o m ett motiv till att ljuga, därför tror jag att det är så. Sanningen finns i alla fall runt hörnet och jag kommer inte banga på att ta reda på den.

Kontrakt & inflyttningsfest

Nu har jag precis varit och skrivit på kontraktet. Vilken känsla! Nu känns det verkligen som att det faktiskt händer! Jag har väntat på detta ögonblick sedan jag var 10 år, haha! Det kanske inte blev exakt vad jag tänkt mig då, men hey, en lägenhet där jag får komma och gå som jag vill utan att någon bryr sig liksom, det räcker för mig just nu.

Passade förresten på att beställa tvättmaskin till lägenheten när jag ändå skrev på kontraktet. Så nu slipper jag beställa tvättid hela tiden utan kan tvätta när jag vill i badrummet. Hur skönt är inte det?

Blir ingen möbelshopping i helgen. Ska däremot köpa en LCD och en Laptop samt lite annat smått och gott, sen hyr jag en släp nästa torsdag efter jobbet och drar till IKEA och handlar det jag behöver där då istället, eftersom jag ska tapetsera och måla lägenheten måndag, tisdag och onsdag nästa vecka så finns där ingen plats över för möbler och annat. 

Lovar att ta före/efter bilder på lägenheten, så alla får se dena vackra förändringen den kommer gå igenom haha!

Appropå inflyttningsfest, haha (som jag vet att alla undrar över). Klart som fan att jag ska ha inflyttningsfest! Troligtvis kommer jag kombinera den med en förfest till firmafesten framöver, så tyvärr har inte alla jag skulle vilja möjlighet att komma (nog för att alla kan komma, men tänkte reservera den festen för jobbarkompisarna som ska med på festen). Men eftersom jag inte tänker utesluta några vänner så kommer jag ha en middag kort därefter (som bekant har jag semester veckan därpå) så att ingen kommer känna sig utanför! Så på det sättet blir det två inflyttningsfester (till grannarnas fasa).

Till sist lite annan uppdatering. Jag beställde tid för klippning och färgning idag. INTE EN DAG FÖRSENT.


Naee, nu ska jag runda av det här väldigt långa inlägget så kort jag kan, tjingeling!
 

Citat

Jag citerar en medarbetare:

"Det ska bli kul att se Jimmy på Sweden Rock. Han kommer där med sina bruna trätofflor och en flanellskjorta som slutar vid naveln"

Hahahaha!

Då var det klart..

Jag har nu ÄNTLIGEN fått en lägenhet. Var och kollade på den alldeles nyss och jag måste säga att den var väldigt fin! Imorgon skriver jag på papperna och inflyttning sker redan nu på måndag efter besiktningen.

I helgen blir det möbel-shopping för fulla muggar!

På återseende!

Vild värld

En av mina favoritlåtar just nu.




MR BIG wild world

Smoke on the water


click to enlarge

Födelsedagspresent

Har ju glömt att berätta.. fick en födelsedagspresent av Robin förra veckan. Inget mindre än två vita serveringsfat, formgivna av Jon Eliason. Ja, just det. Den Jon Eliason som jobbar som inredare i Kanal 5:s Roomservice. Den Jon Eliason som har designat diverse grejer för IKEA. Den Jon Eliason som jag en gång i min blogg skrivit ut mitt ogillande gentemot. Den Jon Eliason.

För tillfället är dom placerade under sängen och jag har planer på att låta det förbli så.


  
click to enlarge

(vanligtvis stavar han efternamnet med ett s, men serveringsfatet är ju tydligen av modell äldre, så det var nog innan han kände att en formgivar-karriär gör sig bättre med ett s istället för två) 

Bilder

Utlovade en del bilder (egentligen igår, men var inte hemma då) så idag kommer bilderna jag tog i lördags. Tyvärr blev det inte så många bilder haha, bara två stycken.


  
min öl & hunden Milton
(som man för övrigt inte kunde fota när han kollade i kameran, för då försökte han äta upp den..)

Slipper springa naken

Ni som följde Eurovision Song Contest igår vet ju lika bra som jag just nu att jag slipper springa naken genom Tingsryd. Det var väl för väl.

Och till frågan som gnagt i mitt huvud hela natten, Ryssland?!

Sist men inte minst kvällens höjdpunkt, för att fatta mig kort, Björn Gustafsson.

Tippning

Jag HOPPAS att Island vinner.

Jag TROR att Ukraina vinner.

Pausunderhållningen är för övrigt lika kass.

To be continued..

Grillkväll & Eurovision

Ikväll ska här grillas för fulla muggar. Vi var och handlade innan och köpte 1,5 kg Flintastek, kroketter, potatissallad, Coca-Cola (vad annars liksom?), bearnaisesås, sallad, lök & paprika, baconsnacks, chips & dip, blandsnacks, godis, läsk, öl, jaa...listan kan göras lång. Jag försökte också få ner lite Sverige-flaggor i kundvagnen, men då sa sällskapet nej, trots att jag envisades med att det gick att använda dom ikväll till Eurovision, till EM, nationaldagen och OS. 4 in 1 liksom. Men inte det. Tråkmåns.

Appropå Eurovision Song Contest ikväll, jag tror Sverige kommer bland de 10 bästa. Skulle Charlottan mot förmodan vinna så lovar jag att springa naken genom Tingsryd nån dag. Alltså bedömer jag chansen som minimal.

Kameran finns med mig ikväll så imorgon bjuder jag på bilder!


Värderat min blogg

Nu har jag gått och värderat min blogg för att se vilken förmögenhet jag går och bär på utan att egentligen veta om det. Tyvärr visade det sig att min blogg inte alls är någon förmögenhet.
 
Frågan gnager i mitt hvuud, är det verkligen värt det?




Hon eller han

Jag och min syster Madde sitter och kollar i en kändsitidning med bilder på kändisar från när dom var små, så ska man gissa vem som är vem.

Jag: Vem kan han vara?
Madde: Det är ju hon, vad heter hon...
Jag: Hon?! Det ser ju ut som en kille..
Madde: Nej, det är en tjej. Hon var ju med i det...vad heter det...
Jag: Jaadu..
Madde: Amen va heter det, det gick på teven när jag var yngre..jag vet vad hon heter..
Jag: Jag kollar svaret..
Madde: Säg inget..

Jag kollar vem det är.
 
Jag: Hahahaha, vem gissar du på?
Madde: Jag kan ju inte komma på hennes namn...men jag har det på tungan..
Jag: Jag får nog be dig om ett svar nu!
Madde: Ähh, säg det då, kommer ju ändå inte på vad hon heter..
Jag: Eminem!
Madde: Va?!

Förlåt Eminem, men systern min har inte hunnit skaffa nya linser på ett tag..


Bonde söker fru

Detta årets Bonde Söker Fru-deltagare var en besvikelse, därför blir det ingen ansökan denna gången heller. Annars hade jag sett fram emot att bjuda svenska folket på lite romantik mellan höbalarna i ladugården, men inte i år heller alltså. Istället bjuder jag er på en modifierad you tube-film med Fredrik och Lena i spetsen från förra året, som jag själv skrattat åt den senaste kvarten. Se och njut!



Min smaklösa syster

Syster Madde pratar i telefon och lägger på luren.

Madde: Det var Kristina (hennes svärmor), hennes mamma har dött..
Jag: Ojdå..
Madde: Hon sa att jag skulle berätta det för Tobbe.
Jag: Okej..

Madde tar upp mobilen och börjar skriva ett sms.

Jag: Vad gör du?
Madde: Jag smsar Tobbe..
Jag: Ehh...?!
Madde: Eller man kanske ska ringa?
Jag: Jaa, det känns en aning smaklöst att smsa.

En del säger att jag är smaklös, well, som ni ser ligger det i generna.


Konversation

Konversation mellan Fredrik och mig.

Fredrik: Ikväll är en sån kväll som gör livet värt att leva!
Jag: Jaså, hänt nåt särskilt?
Fredrik: Hittade en 50-öring på skrivbordet!

Det är kul när något så litet kan göra så mycket. Haha.

Humor på hög nivå

Jag har kommit på ett nytt skämt alldeles själv.

Vad kallas en person som spelar i ett band? Bandspelare.

Fyndigt

Nu tyckte nog Tori Spelling att hon var fyndig när hon namngav sin senaste bok "sTORI TELLING by Tori Spelling".


Sjuk eller inte?

Konversation på jobbet.

Jasminka: Han den nye killen, är han frisk?
Alla: Va?
Jasminka: Han ser sjuk ut.
Jag: Hahahahahaha!
Jasminka: Vi måste säga till Lasse (chefen) att han inte är frisk, han kan börja gå under banorna, det är farligt.
Jag: Hahahahaha!
Emil: Men om han är sjuk så vet nog Lasse redan om det.
Jasminka: Sandra, sluta skratta!
Jag: Hahaha, lätt att låta bli då!
Jasminka: Jag är bara orolig för honom...
Alla: Hahahahahahaha!
Jasminka: Jag ska aldrig mer säga något till er.

5 min senare.

Jasminka: Det är något konstigt med honom.
Kuchrim: Ja, det stämmer faktiskt, det är något som är fel...
Emil: Han säger inte så mycket men han är alltid glad.
Kuchrim: Precis som en mördare! Dom går alltid och småler! Han är säkert en mördare.
Jag: Hahahaha!
Kuchrim: Dom på storkök är för stora för han så därför tänker han ta er nu, ni är mindre dessutom är ni ensamma där ute.
Jasminka: Åhh nej, jag har stått hela dagen och kollat på banorna, det trillar överallt, och nu måste jag hålla koll på honom också så han inte står bakom mig.
Jag: Hahahaha!
Jasminka: Vad säger du Sandra, om dom kommer och frågar om vi vill ha hjälp, så säger vi nej, vi klarar oss. Jag vågar inte ha honom där.
Jag: Nej, vi behöver ingen hjälp.

Ytterligare 5 min senare..

Kuchrim tittar på mig. Jag tittar tillbaka.

Kuchrim & jag: Hahahahahahahahahahaha!
Jasminka: Ni två alltså...aldrig mer, ska aldrig mer säga något till er. 


Hon är så härlig, Jasminka.

Ryktena går

Mitt jobb alltså. Har aldrig någonsin haft ett så spännande jobb förut. Man vet liksom aldrig riktigt vad som ska hända. Men det är som Nicklas en gång sa, händer det något vet alla om det direkt. Storyn över vad som hänt kan dock ha förändrats en aning under ryktets gång. För er som inte förstår vad jag menar hänvisar jag hit.

Jag vet inte vad Jimmy sagt till Marcus på fyllan i lördags men Marcus har i alla fall fått helt fel story berättad för sig. Jag brukar INTE vara hemma hos Jimmy.

Så, nu fick jag det dementerat.


Fotbolls EM

Vet ni, det är fotbolls-EM i år. Jag lyckas glömma bort det varje dag, men det gör inget, för varje morgondag när jag återigen får reda på det så blir jag lika glad.

Jag älskar EM nästan lika mycket som VM.


En liten hemlis

Nu ska jag berätta en liten hemlighet för er. Det är nämligen såhär att en fågel viskade i mitt öra att jag eventuellt inom en väldigt snar framtid har en alldeles egen lägenhet. Jag vill inte säga för mycket om det nu mot förmodan inte blir så, men allt lutar åt att jag faktiskt får en väldigt snart. Kunde i så fall inte komma mer lägligt.

Vad sägs om 45 kvm, nyrenoverat badrum, balkong, TV3 & Kanal 5,  walk-in-closet och sist men inte minst, högst upp? Allt detta kan bli min verklighet inom kort alltså. Senast tisdag borde jag veta. Håll tummarna...

Tusan också

Nu har jag varit ute en sväng för att fotografera omgivningen, blev en del riktigt härliga bilder! Satte därefter i minneskortet i datorn för att föra över bilderna, men någonstans på vägen klickade jag fel och lyckades välja att radera bilderna från kameran samtidigt som jag inte förde över dom i någon mapp. Lyckat.

Å andra sidan är dagen ung, så jag har mer tid över till att fota min omgivning. Bilder kommer senare ikväll (för den som fortfarande litar på min något bristande tidsuppfattning).

Gustav the Man

Gustav the Man
(min systerson tillika gudson)


     

fr v: skrattar, pussmun, sötast


Iväg

Jag har ju gått och blivit en upptagen ung kvinna numera och istället för att stanna hemma och fotografera som jag lovat, ska jag åka iväg. Men, det betyder inte att ni inte ska få se några bilder. Nej nej, jag ska fota ändå. Ett löfte är ett löfte. Vet inte än om jag kommer hem ikväll eller om jag stannar tills imorgon, men utlovar bilder antingen inatt eller tidigt imorgon!

Så håll utkik kära läsare!

Bloggtorka

Åhh jag vill så gärna underhålla er läsare men tyvärr asså, jag har inte mycket att komma med just nu. Är inne i någon sorts bloggtorka som inte verkar bita på näringen jag försöker ge den. Men imorgon är det ju som bekant fredag och då bjuder jag på en massa bilder jag tagit med min nya digitalkamera (lögn, har inte tagit några bilder än för jag har inte haft någon tid över, men imrogon slutar jag tidigt och då ska jag ut och fota omgivningen).

Såå, imorgon utlovas alltså bilder. Måånga bilder, för den intresserade.


Tatuering

Nu har jag filat ytterligare på min kommande tatuering och jag börjar bli "färdig". Jag kan avslöja så mycket som så att det kommer bli text. Ett ord än så länge (kommer fyllas på med tiden). Mer säger jag inte för stunden...

Hufvudstaden i sommar

Då var det klart! Den 23-24 juli drar jag till Stockholm. Kommer bara stanna en natt så får försöka hinna med allt vi ska så gott det går. Längtar redan...


Den eviga väntan

Nu undrar säkert alla vad jag tycker om mina nya digitalkamera, därför tänker jag berätta det för er. Jag är lite smått frustrerad just nu, den ska laddas mellan 270-330 min innan användning och jag är endast uppe i 220 min just nu. Så ungefär vid 20:30 ikväll kommer jag först få veta hur bra den är.

Den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge...

Ny digitalkamera!

Nu har jag äntligen beställt min nya digitalkamera (försenad födelsedagspresent till mig själv). Videokameran väntar jag lite med eftersom jag inte behöver någon sådan för tillfället.

Det blev en Sony DSCW80 Silver samt ett minneskort med 1 GB.

image22

Keith Urban

Är det bara jag som får gåshud av att höra hans röst? Finns det någon med vackrare stämma? Nej, det gör det inte. Han är g u d o m l i g. Är det någon som ska sjunga på mitt framtida bröllop så är det han.

Den är inte bara bra, den påminner om dig också...



KEITH URBAN can't stop loving you
(Phil Collins)

Lycka

Lycka just nu är att se att Kanal5 ikväll sänder "Frusna män söker kärlek". Bättre program får man leta efter...

Dödsfall i affären

Idag efter jobbet åkte jag förbi affärfen en runda för att handla lite småsaker. Utanför stod en ambulans. För första gången reagerar jag inte när jag ser en sådan, annars brukar jag tänka "Vad har hänt?" direkt, men nu var min första tanke "Nu är dom i korvkiosken och köper mat". Dom var inte i korvkiosken och köpte mat idag. Dom stod istället vid brödhyllorna och försökte med hjälp av hjärt- och lungräddning rädda livet på en man som fallit ihop. Senare anslöt ytterligare en ambulans. Alla av de fyra ambulansmännen försökte, men förgäves, hans liv gick inte att rädda...

Konversation

Konversation med syster i telefon.

Syster: Alltså jag tror inte han kommer förstå vad han har gjort, hans intellektuellt...nej, intullekt..
Jag: Du menar intelluekt, intel...intellu....va fan...
Syster: Ähh, vi vet vad vi menar..
Jag: INTELLEKT!!!
Syster: Där har vi det!

Svårt det där.

Sandra lär sig språk

På jobbet finns ett ord som ofta förekommer bland bosnierna. Jag har länge undrat vad det betyder då så många använder det. Har aldrig vågat fråga någon men idag hittade jag ett bosniskt lexikon och slog upp det där. Resultat av sökningen hittar du på bilden nedan.


Shake that ass bitch

Kom upp någon "shake that ass bitch" låt på datorn när mamma var i mitt rum, vad gör hon då? Jo, ställer sig framför spegeln och skakar rumpan. Jag har numera men för livet.


Begravning

Snart är det dags för Englas begravning. Känns lite absurt att visa det på tv måste jag säga. Fast egentligen ska jag inte klaga, jag har ju tänkt titta på den såå...

Men är det något som känns absurt så är det följande programinfo på tv.nu, jag tycker dom borde skippat hela medverkande-informationen istället.


Statement

Alltså det är inte meningen att bloggen ska se ut såhär. Kan bara inte få upp den nya headern just nu, något som krabbar på blogg.se. Men så fort felet är åtgärdat ska min blogg bli den finaste av dem alla ;)

Tatuering

Sen Ida gjorde sin tatuering har jag blivit väldigt sugen på en jag också. Har suttit och filat lite på vad jag vill ha och kom fram till något jag tror passar mig bra. För att bättre se hur det eventuellt kommer se ut tänkte jag måla dit lite kladd där jag tänkt ha den. Precis innan jag ska börja måla hejdar jag mig själv av någon oklar anledning och tittar på pennan. "Permanent Marker". Huuuh. Det där kunde gått illa.


Besökarna ökar

Antalet besökare på bloggen ökar och i takt med det får jag allt mindre att skriva om. Jobbigt det där. Man vill ju kunna underhålla liksom.

Men om en kvart ska jag beställa min nya digitalkamera och när den kommit ska jag underhålla er för fulla muggar!

Filmkväll

Ikväll blir det filmkväll för hela slanten. Fick hem mina egenköpta födelsedagspresenter idag, blev Järnets Änglar, Step Up 2 & Darling. Åhh kan inte bärga mig tills kvällen!


Present

Ett stort TACK till söta Ida för den fina presenten! Måste säga att jag blev väldigt överraskad! Den kom väl till pass ;)

Egna presenter

Eftersom jag tyckte jag fick på tok för lite presenter igår valde jag att köpa några till mig själv. Det blev inte mindre än 3 filmer (som jag hoppas på att få redan imorgon), en digitalkamera och en videokamera. Folk säger att jag är snål, men det kan jag verkligen inte hålla med om. Jag är väldigt givmild måste jag säga. Åtminstone när det gäller mig själv...

Happy birthday to me

Då blev man 21 år idag.



ja må jag leva
ja må jag leva
ja må jag leva uti hundrade år
ja visst ska jag leva
ja visst ska jag leva
ja visst ska jag leva uti hundrade år
hurra
hurra
hurra
hurra


Ursäkta designen...

...håller på att bygga om!


Tårta på jobbet

På torsdag ska vi bli bjudna på tårta på jobbet. Officiellt heter det att vi slagit vinstrekord, men jag tror nog att det har att göra med min födelsedag imorgon. Om inte annat väljer jag att tro så.


Min stulna bil

Kommer ni ihåg en lek man lekte ibland när man var liten, där någon viskade i ens höra, så skulle man viska det vidare till nästa, som viskade till nästa osv. Sen när meddelandet nått den sista personen skulle den säga  vad som sagts. Sällan sa han rätt, för någonstans på vägen missuppfattades meningens som sas och någon sa fel till den andra, som i sin tur sa fel till nästa. En liknande situation har jag råkat ut för nu.

Som bekant hade någon skrivit på bakrutan av min bil för ett par veckor sedan. Men igår fick jag höra en helt annat story om vad som hänt.

Medarbetare: Har någon stulit din bil Sandra?
Jag: Naaee, inte vad jag vet..
Medarbetare: Inte?
Jag: Nej, men däremot har någon skrivit i smutsen på bakrutan av den..
Medarbetare: Jaså? Jag hörde att någon stulit den från dig.

Så fel det kan bli. Nu har jag dementerat det i alla fall.

För övrigt var det denna leken jag försökte förklara.


När något är skönt

Det är så många som hävdar att orgasm är det skönaste som finns, men jag vet att det finns skönare saker. Klassikern - du är riktigt, riktigt kissnödig och du får tillgång till toalett, känslan när du sitter där är gudomlig. Något som också är i samma klass är när man är riktigt, riktigt trött, sådär så att ögonen är på väg att falla ihop vilken sekund som helst. Tänk dig då att framför dig står en mjuk och inbjudande säng och väntar, det är bara att lägga sig ner och sova. Hur skönt är inte det? Nu ska jag uppleva den sistnämnda skönheten. Sov gott!

Nu påstår jag inte att orgasm inte är skönt, men allt är ju relativt.


Sandras oväntade idol

Många kanske blir förvånade nu, men den här mannen är en av mina största idoler. Han är så skön!


Kalaset avklarat

Nu är kalaset slut och jag trött på allt vad tårta heter (gillar som bekant inte tårta). Fick pengar och lotter i present, vilket jag uppskattade, fast hade hellre sett att hon gav mig lotter med vinst, men men.

För att citera mormor på väg hem "Hur mycket är det du fyller?". Det tackar vi för.

Kalas

Nu måste jag tokstäda mitt rum eftersom det vankas kalas här hemma om en timme eller så. Dessutom måste jag ju duscha och göra mig fin då det är ingen mindre än jag själv som är födelsedagsbarnet. Ja, ni läste rätt, men ni behöver inte gratta mig än, jag fyller inte officiellt år förrens onsdag, men idag har vi lite "pre-birthday" som amerikanarna skulle sagt.

TV4 anmäls

Visste ni att TV4 har blivit anmälda av tittare på grund av bristande humor i deras "Humorgalan"? Bara det är ju humor.


Underbart

Ord är överflödiga.
Tårarna rinner...



Skottlossning

Jag har alldeles precis varit ute på en rask långpromenad för att förbränna lite hull. Promenaden började som sagt i rask takt men blev ganska så snart ännu raskare då någon sköt efter mig. Eller, nu var det väl egentligen inte mig de sköt efter (får jag lov att hoppas) utan någon älg eller dylikt, men jagad som jag kände mig började jag gå ännu fortare. Nu, 11 skott och 2 kg hull senare, är jag hemma igen och kan pusta ut.

Nästa gång tar jag en annan runda.

Helservice med extra allt

Har precis haft bilen på helservice med extra allt hos pappa. Han skulle bara byta till sommardäck var det tänkt, men snäll som han är så tvättade han och vaxade hela bilen. Det blev så stor skillnad att jag inte ens kände igen henne.

Inte nog med att jag fick en ren och fin bil, nu är det ingen som kan skriva meddelanden i smutsen på bakrutan heller.


Gråter

Det är så vackert att jag gråter varje gång jag ser videon.
Synd bara att hans namn påminner om en av världshistoriens värsta diktatorer.




Paul Potts - Nessun Dorma (Vincero)
Britain's Got Talent

RSS 2.0