Dagens citat

"Vet du inte vem Philip är? Han är 22 år gammal, han har jobbat här i 47 år, långt innan fabriken byggdes!"  /sagt av Cemil

Och hur fan får han ihop det?

Gustav the man

Bara för att jag är så snäll idag så tänker jag bjuda er på en bild på min underbara systerson (snart även gudson) Gustav the man! Varsågoda!

image11


Konversation 2

Samtal mellan mig och Mange på jobbet.

Mange: Kan jag låna min egna kapsylöppnare lite bara?
Jag: Javisst!

Råkar ta upp en penna.

Mange: Jahaja, inte nog med att du tar min kapsylöppnare hela tiden, du har min penna också!
Jag: Men hallå, den fick jag ju..
Mange: Mmm, jooo

Jag ger honom kapsylöppnaren och han går iväg.

Jag (till Ida): Han skulle bara veta vems kniv jag har..mouahahaha!

Konversation

Konversation mellan mig och Fredrik.

Jag: Har du inget fint mönster på din dator? Typ en blomma i någon fin färg?
Fredrik: Jo, en svart bara.
Jag: Åhh, kan inte du skicka den? Vill göra en fin header..
Fredrik: Ska jag skicka datorn?
Jag: Men ååhhh, en blomma i mjukvaran menar jag ju...
Fredrik: Jag känner mig dum nu.
Jag: Med all rätt.

Ännu ett bevis på att jag inte är den som är trög i den här världen.

Uppdatering

VIP-bloggen är numera uppdaterad.

Ang. lägenheten

Har ju glömt att berätta angående lägenheten jag sökte. Jag fick tyvärr inte den, så nu blir det att söka en massa nya istället. Pappa hade ringt mig igår så jag hoppas han pratat med Lasse och kollat om det finns några lediga hos Korpalycke, ska ringa han snart och kolla.

Var på IKEA i fredags och hittade precis en sån tv-bänk jag vill ha. Dessutom har jag äntligen hittat den perfekta soffan med, så nu skulle en lägenhet absolut inte sitta helt fel!

Tillbaka

För er som saknat mig, så är jag alltså nu tillbaka igen.

Nu ska jag hoppa i säng efter en kväll på jobbet. Ska kolla på minst 5 avsnitt av "I huvudet på Gynning" innan jag somnar. Sov gott kära läsare!


I huvudet på Gynning

Har kollat på "I huvudet på Gynning" (bättre sent än aldrig) och måste säga att jag älskar det! Carolina Gynning är underbar :)


Look-a-like

Är det någon mer än jag som tycker att kvinnan i denna artikeln, Jocelyn Wildenstein, påminner väldigt mycket om en viss "känd" bloggerska? Jag nämner inga namn...

Svar till frågestunden

Tusen tack för alla frågor till frågestunden! Som vanligt har ingen av er skrivit någon fråga alls. Tråkigt tycker jag, då jag vet att ni är nyfikna eftersom ni läser bloggen varje dag. Flera gånger dessutom.

För er som inte uppfattat det tidigare så finns kommentatorsfunktionen där av en anledning...


You won't miss the water until it's gone.

Gustav the little man

Exakt såhär glad blev min systerson Gustav när han fick se mig igår.


image5

Frågestund

Nu har jag min första frågestund i den här bloggen. Frågan är fri fram tills kl 18:00 imorgon (måndag). Jag är inte pryd så fråga nu precis vad du vill, frågan skickar du via kommentatorsfunktionen. Jag lovar att svara på alla frågor så fort jag kan! Du får lov att vara anonym.

Sist jag hade frågestund i min förra blogg fick jag en fråga. Denna gången tänkte jag slå det rekordet med 100% i alla fall. Så fråga på bara! 

Grattis till mig

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Sandras namnsdag! Ett stort GRATTIS till mig.

Melodifestivalen

Kvällens favorit var Sanna Nielsen med låten Empty Room, helt klart. Underbar..


Älskar

Älskar henne så grymt mycket!


image4

Tidsoptimist x 2

Det är så härligt att ha en syster som är lika mycket tidsoptimist som en själv. Vi hade bestämt att kl 11:00 skulle hon hämta upp mig, nu är klockan närmare halv 12 och jag är inte i närheten av att vara klar och hon är inte i närheten av att dyka upp. Bra, så slipper någon av oss att vänta.

Konversation 2

Mamma: Vad är det som låter, är det flygattack?!
Jag: Ehhhh...det är tvättmaskinen..

Folk kallar mig osmart, men som ni ser har jag en del att brås på.


Konversation

På jobbet.

Mange: Kan du ge mig en skruvmejsel?
Jag: Vadå, vad ska du ha den till? Ska du skruva fast alla lösa skruvar? Mouahahaha!
Mange: Haaa haa haaaaa där var du rolig..

Lägenheten

Angående lägenheten så vet jag fortfarande ingenting, kollade min profil på deras internetsida och där stod det att min intresseanmälan fortfarande behandlas, så än finns chansen alltså. Men jag vet inte om jag ens vill ha lägenheten längre, det skulle skada min image om jag bosatte mig där ;) haha, men vi får se.

Imorgon gäller det

Imorgon får jag reda på om jag får lägenheten eller inte. Helt ärligt kan jag säga att det inte gör så mycket om jag inte får den. Visst hade det varit kul, men det är inte såhär jag tänkt mig det. Dessutom har jag aldrig någonsin ens haft en tanke på att skaffa lägenhet just där, i det området. Men för tillfället är jag desperat, så vad som helst (i stort sett) duger. Men vi får se, får jag inte den imorgon så ska jag kontakta Korpalycke och se om dom har någon ledig lägenhet över till mig.


Tyskland

Det vankas gratis Tysklandresa på jobbet. Jimmy tyckte jag skulle ställa upp mig på listan, "Gratis är gott!" tänkte jag och ritade lite kråkfötter på pappret. Nu får vi bara hålla tummarna att jag får vara kvar tills dess ;)


Alla hjärtans dag

Helt lottlös har man ju inte gått idag, men nästintill. Har blviit bjuden på tårta och fått en ros. Men ville varken ha tårta eller ros så jag tackade nej till båda. Jag vet, jag är tråkig. Men vad ska jag med en ros till? Ärligt talat, jag tar hem den, lägger den på bordet utan att ge den vatten, imorgon är den vissen och då slänger jag den (om jag kommer ihåg) annars ligger bladen och skräpar ner i 14 dagar till, tills jag till slut tar mig tid att slänga skräpet. Men om den hade kommit från en snygg kille hade jag tagit emot den med glädje och skött den perfekt, men från företaget så kändes det bara jobbigt. Sen var det tårta ja, well, jag äter bara 2 olika tårtor, den ena är marängtårta som jag själv gjort och den andra är min kusins sjukt goda crisptårta. Resten går fetbort. Fast smörgåstårta gillar jag förstås.

Morgondagen

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag, vilket jag ska förtränga. Som förra året och året innan dess och ungefär varenda år de senaste 10 åren. Jag hatar Alla Hjärtans Dag, jag får aldrig någonting av någon. Tragiskt..

Kan inte tro att det är sant...

Jag måste meddela er att min pappa numera har en mobiltelefon. För er som känner honom förstår vilken stor förändring detta är, det omöjliga har liksom skett. Jag kan knappt tro det är sant själv. Han har en mobil! Min pappa, som aldrig ätit microlagad mat eftersom det innehåller för mycket strålning. Han som tittar på TV med solglasögon för bilden är så stark. Han som har sin klockradio andra sidan rummet, på grund av radiovågor eller vad det nu kan tänkas bero på. Han. Han har köpt en mobil.

Jag kommer alltid minnas denna dagen som dagen då pappa blev modern. Nu är det bara en tidsfråga innan det står en micro på köksbänken.


Dagens kommentar

"Alla, då menar jag verkligen alla, trodde att du var jugoslav. Vi sa till varann att du är B**** dotter. Jag vet inte om du kommer ihåg detta, men när vi jobbade natten föra några veckor sedan sa jag nåt på jugoslaviska till dig i matsalen för att se om du reagerade. Men när jag inte fick någon reaktion så insåg jag att du inte är jugoslav. Jag sa till M**** att du är svensk, men hon tror inte på mig. Hon tror fortfarande att du är från Jugoslavien."

För er som någonsin tvivlat, jag är svensk.


Uppdatering

VIP-bloggen har återigen berikats med ett inlägg.

Ja' ä inte bitter

Jag tycker livet kan vara så orättvist ibland. Nu pratar jag inte om de fattiga stackars barnen i Afrika som aldrig får äta sig mätta, utan om orättvisa oss Svenssons emellan.

Somliga får allt medans vissa alltid får stå tomhänta (däribland jag själv). Just nu har mina krav sänkts till nivå låg. Det som förr aldrig ens var tänkbart är nu min verklighet. Om jag säger som såhär, just nu ligger jag på den nivån att en etta på 30 kvm med kokvrå i Tingsryds Rinkeby skulle göra mig glad. Men det verkar vara för mycket begärt.

"Ta mig till kärlek, ta mig till dans, ge mig nåt som tar mig någonstans...för jag vill veta om kärlek finns"


VIP

För att få VIP till min VIP-blogg (där alla hemligheter skrivs) så ska man skicka en ansökan till [email protected] mailet ska innehålla ditt namn, ålder, ort samt motivering till varför just du ska få ett VIP.

PS. Skriv en så bra motivering som möjligt då den i vissa fall kan vara den avgörande faktorn DS.


Uppdatering

VIP-bloggen har återigen uppdaterats med smaskiga hemligheter.

Robin

Här har vi lille Robin. Jag har fortfarande inte kommit över att dom valde namnet Robin. Förvarnade Elaine innan att den dagen jag får en son kommer han också att heta Robin. Punkt.


image3
Robin Magnus Bengtsson, född 10 februari kl 15:26, längd: 46 cm, vikt: 2705 gram

Uppdatering

VIP-bloggen är nu uppdaterad.

Kan inte låta bli

Har ända sedan intresseanmälan gjordes, suttit och kollat igenom massa IKEA-kataloger. Finns så mycket man vill ha, men får inte plats med hälften i den lilla lägenheten, men kan ändå inte låta bli att drömma. Jag vet ju innerst inne att jag inte kommer få lägenheten ens. Har inte en chans med mina 2 månader i kö. Men man får aldrig sluta hoppas, det sista som överger en är hoppet! Så är det för mig i alla fall.

Håll tummarna!

Nu är Robin här!

Jag kan nu meddela att en liiten liiiten Robin har kommit till världen! Klockan 15:25 närmare bestämt. Stort grattis till Elaine och Magnus! Återkommer med bild senare idag.

Intresseanmälan

Nu har jag gjort en intresseanmälan på en lägenhet. Jag hoppas verkligen att jag får den! Tyvärr tror jag inte det, det är nog många som sökt just den, men jag hoppas givetvis på det bästa! Sista anmälningsdatumet är 14/2, alltså nu på torsdag, så vi får se hur det går. Ni får hålla tummarna ;)

Förlossning

Jag kan nu meddela (utan risk för dementering) att systern min styrt kosan mot BB för att låta snippan explodera. Jag lovar att uppdatera så fort jag vet mer.


Uppdatering

VIP-bloggen är återigen uppdaterad.

Fredrik stönar inte

Min vän Fredrik stönar inte när han har sex. Han säger att det inte är meningen att killar ska stöna under samlag. Så jag frågade honom, hur tjejen ska veta om det är skönt för honom? Då svarade han att man kan ju fråga.

"Är det skönt?"
"Ja"

Det är nästan så jag skulle vilja se ett samlag mellan Fredrik och en tjej. Man vet liksom aldrig riktigt om dom bara ligger där i sängen och pratar om allt och ingenting, eller om dom faktiskt pippar. Det låter likadant.

Jag behöver hjälp!

Om bara några få veckor ska jag bli gudmor till min systerson Gustav the man. Detta medför en del problem, som t ex vad man ska ge i doppresent?

Jag vill inte köpa något silvrigt från Guldfynd i form av sparbössor, ramar och andra prydnader, inte heller ge pengar eller kläder eller andra grejer man lika gärna kan ge i födelsedagspresent. Nej. Jag vill ge något häftigt. Något ovanligt. Något coolt. Jag har funderingar på att köpa honom en egen stjärna på himlen, men vilket gnäll det skulle bli på alla snåla smålänningar till släktingar. "Vilket slöseri med pengar!". För att bespara mig den skammen vill jag alltså hitta på något annat. Kanske lite mer nödvändigt än en stjärna.

Men har ni något annat alternativ? Som är lika häftigt? Det ska inte vara jättedyrt utan överkomligt. Snälla, alla tips mottages med värme och gläjde!

Utifall att den som ger bästa tipset har en blogg så lovar jag att länka till den ;)

Ska man skratta eller gråta?

Om man läser det här reportaget så kan man tro att hon är påhejad av Jonas Allgulin (ni som följde min förra blogg vet vad jag talar om). Smålandspostens nöje är bara tragiskt att läsa. Det är ju faktiskt aldrig något nöje inblandat (i deras ögon sett). Ingenting duger, ingenting är roligt. Glöm för all del inte att läsa den lilla  "Fakta-rutan" om showen. "Saknade mest: En snygg kille". Ska man skratta eller gråta?

Det jag såg på scenen igår på Palladium var bland det bästa jag sett inom stand-up comedy. Vad Tuva Klinthäll än säger. Punkt.

Kvällen

Nu är jag hemma från "Özz vs. Måns - Fight Night" och jag måste säga att det var värt vartenda öre (dvs 270 kr). Har ni inte sett dom innan så gå och gör det nu! Över 2 timmars stand-up battle dom emellan, sjukt roligt! Jag är egentligen inget fan av någon av dom (är ju helt hänförd åt Shan Atci) men efter ikväll tillhör båda min favoritgrupp.

Dementering

Hon dementerar förra inlägget, systern min. Ingen snippa ska sprängas. Än.


Förlossning på G

Jag har på ryktesvägar hört att min 1 år äldre syster nu ligger på BB och spränger snippan för att få ut en liten Robin. Vi får väl se om jag blivit moster igen ikväll.


Özz Nüjen vs. Måns Möller - FIGHT NIGHT

Snart ska jag styra min kosa till banken (orkade aldrig gå dit igår) för att hämta ut alla mina tusenlappar. Sen när jag fyllt kappsäcken ska jag vidare mot jobbet för att träffa underbara människor, för ett kort tag. Jobbar bara 4 timmar för jag ska ju som bekant på Fight Night ikväll. Özz vs. Måns. Ja, det är ju inte Shan, men det ska nog funka ändå.


Uppdatering

VIP-bloggen är uppdaterad.


Dagens elakaste kommentar

Fredrik: Är 21 år gammalt?
Jag: Nej, är man mellan 20-30 är man ung..
Fredrik: Fan, hade tänkt ta med dig till Antikrundan och se vad man kunde få för dig.


Konversation 1

Mange och jag på jobbet.

Jag: Hur ska jag göra?
Mange: Hämta en skruvmejsel sen bändar du upp locket med den.

Jag går och hämtar en "skruvmejsel".

Jag: Hur var det nu jag skulle göra?
Mange: Ehh...lättast är om du tar en skruvmejsel..

Jag håller upp skruvmejseln.

Mange: Det där är en skiftnyckel...

Jag var blond en gång i tiden. Och det satte sina spår.

Banken

Jag fick en sån där trevlig lapp igår från PlusGirot där det står att jag har åtskilliga tusenlappar som ligger och väntar på mig. Så idag tänkte jag gå till banken och hämta ut dem. Men så slog det mig, tänk om det inte finns några pengar kvar sen det grova rånet ägde rum där i förra veckan?


Jag håller på att bli sjuk

På jobbet har vi fri tillgång till Coca-Cola, Pepsi, Zingo, apelsinjuice, äppeljuice, ananasjuice, sportdrycker, chokladmjölk, tomatjuice och mycket, mycket mer.

Vet ni vad jag väljer?

Vatten.

Eftertraktad

Jag har helt plötsligt gått och blivit eftretraktad på senare dar, på jobbfronten då alltså. Från att ha gått arbetslös hutlöst länge utan några som helst napp får jag napp på 3 ställen under loppet av en månad. Har ju jobbat på ett ställe nu i snart 5 veckor och trivs väldigt bra, lönen är jättebra och arbetstiderna likaså. Därför känner jag att det bästa vore ju om jag får vara kvar där så länge det går. Igår hade vi personalmöte och då lät det faktiskt riktigt lovande för min del. Men man ska aldrig ta ut något i förskott. Jag fortsätter hoppas i alla fall.

I sommar ska dom ha semesterstängt i 4 veckor, så då är det 4 veckors garanterad sammanhängande semester, v 28-31. Låter ju helt underbart! Hoppas, hoppas, hoppas!

Dom ringde från Trehörna idag. Hon mailade ju häromdagen och frågade om min ansökan skulle ligga kvar inför sommaren, och eftersom jag inte vet hur det kommer se ut på mitt nuvarande jobb då så fick jag naturligtvis svara ja till henne. Men idag sa hon att hon tydligen hade något nytt som skulle dra igång ganska snart som hon undrade om jag ville vara med i, men jag fick ju tacka nej eftersom har jobb fram tills minst 28 mars. Men jag skulle höra av mig senare utifall att jag slutar där jag är nu, så skulle hon fixa in mig. Verkligen jätteschysst, med tanke på att jag fick tacka nej förra året och hon vill fortfarande ha dit mig. Jag vet dom som är utbildade som sökt där men inte fått, jag har ingen som helst utbildning för det jobbet, men som dom säger, det är den personliga lämpligheten som avgör. Det tackar vi för ;)


Det här visste du inte om Sandra

Berätta fem saker folk inte vet om dig!

1. Jag har åkt polisbil genom centrala London 2 gånger och fått sitta på polisstationen i flera timmar. Och nej, jag hade inte gjort något olagligt.

2. Jag är världens värsta tidsoptimist, kommer aldrig i tid.

3. Jag är lite av en bigamist, kan vara kär i flera killar samtidigt. Men skulle aldrig kunna vara otrogen.

4. Jag har sett filmen "Fjorton suger" över 15 gånger.

5. Jag rapar alltid högt under och efter måltider. Vart jag än befinner mig.

Här har ni mig!

För att nytillkomna läsare lättare ska få en hum om vem jag är så ska jag nu berätta lite smått om mig. Mitt namn är Sandra, jag är snart 21 år gammal och bor för tillfället hemma hos mamma. Bloggen kommer handla mycket om jakten på den stora kärleken samt lägenhetssökanden och allt däremellan.

5 frågor..

Vad är det bästa du vet?
Lycka, i olika former. T ex lycklig kärlek, finns det något underbarare?

Vad är det äckligaste du vet?
Analsex, röven är till för att skita med, enligt min mening. Men folk får naturligtvis göra som de vill. Bara jag slipper.

Beskriv dig själv med 5 ord!
Envis, omtänksam, rolig, blyg, tidsoptimist

Är du beroende av något?
Njaa, Coca-Cola i så fall, men jag kan klara mig utan, men jag vill inte.

Vilken kändis är den snyggaste?
Av killarna säger jag Shan Atci och av tjejerna Vanessa Hudgens.


RSS 2.0